Klub-Vm-finale 2015
Banen var perfekt!! intet mindre....
Stemningen var i top og der var smil nok til at lune én vinteren igennem..
Tak til alle der hjalp med afvikling fra kiosk til flagpost, fra stævneleder til bomligger, måldommer og hole-shot-notarius, samt speaker, foto-mette og starterpiger.. SIKKE EN DAG..

Kørerne sørgede for race, så selv Tony blev hæs til sidst.. MEGA FEDT race overalt i de mange klasser..
1000 tak til alle I kørere og familier der gør sådan en gang klubrace til noget HELT særligt!!
-også en stor TAK til Easy-mx for nogle super-fine holeshot-præmier!! TAK <3

Der blev byttet lidt placeringer, her til den sidste afdeling, og flere heat bød på overraskelser i den samlede stilling...
I Micro fik Christian kamp til stregen af Jeppe J, og de gæve 50ere kæmpede super flot med både pitbike og 80erne i deres heat.. Christian sluttede som samlet vinder på dagen, Jeppe nr 2 og selvom vi har en regel om ikke at præmiere, medmindre der er kørt mindst 3 heat, så fyldte vi 50er podiet med 3 glade micro50 drenge.. Christian vandt overlegent med samtlige heat kørt, Jeppe som samlet 2er, med udelukkende finale-heat, og Nicklas Brodersen som 3er med 3.afdeling i bagagen, inden opryk til 80er-klassen.. Flot kæmpet drenge-Tillykke med mesterskabet!!
-og tillykke til Jeppe med figtherpokalen, for overvindelse af sandsvinget!!
I micro80 manglede vi Rasmus BJ til start, da han jo brækkede armen under træning for kort tid siden, og der var derfor vigtige point i spil om en samlet 3.plads i mesterskabet..
1.pladsen var svær at indhente, medmindre William missede et heat eller to, meeen det gjorde han ikke og han kunne indtage podiet som samlet 1er i serien med maximumpoint, fulgt af en super godt kørende Lasse K der sluttede blot 23point fra nr 1 på en samlet 2.plads og sluttelig måtte Rasmus BJ vige fra 3.pladsen, med apoint til Brodersen. Begge havde de udelukkende 2.pladser i stillingen og sidst noterede gik derfor med sejren. William tog sig af holeshot på dagen og Rasmus BJ tildeles HMCC´s fighterpokal og vi håber at se ham klar til fight når vi smider bommen til mesterskabet i 2016.
FLOT KØRT drenge, fedt race og stort tillykke med mesterskabet!!
Pitbike er en klasse vi ikke rigtig havde på startlisten i år, da vi manglede kørere for at åbne klassen.. MEN det skal ikke afholde os for et fedt pitbike-finale-race!!

Marcus, Kasper og Brian var klar til kamp om finalepoint og der var et par rigtig fine kampe mellem dem i deres heat..
Brian løb med den samlede sejr, Kasper 2er og Marcus samlet 3er..
Flot kørt I 3, og vi håber at fylde bommen med konkurrenter i 2016, for ekstra fedt race :)
I miniklassen kunne end ikke en meget uheldig afslutning fratage Jonathan titlen som klubmester 2015.. -og mens han selv, efter et grimt styrt i 2.heat, måtte en tur på skadestuen, kunne frederik tage imod hædren, da Jonathan vandt med 9 point til nr 2, trods det udgåede heat.
Nr 2 i mesterskabet er Philip Naundrup, som kørte et par flotte heat, og sikrede sig dermed pgså fighter-prisen for at have udvist stor vilje efter en skade i sommerens løb, og dermed et misset heat.
På 3.pladsen finder vi Andreas Kjeldsen, der skubber Frederik og Laura en tak ned af stigen med sine 42 point i mesterskabet. Holeshot gik til Jonathan og der skal lyde stor tillykke til alle for det flotte mesterskab, samt riiiigtig god bedring til Jonathan.
I Maxi C-superstar har året budt på fantastisk race og der er ingen tvivl om at vi ser et par stykker rykke i B i næste sæson, hvis den flotte stil fastholdes...
Lasse Balleby missede kun 6 point for at vinde med maximum.. Men vandt, dét gjorde han med hele 116 point.. På 2.pladsen finder vi Mikkel J, der med sin sikre stil, kan tumle Troldkjærbanen i næsten enhver henseende, men dog kun 5 point foran Sigsgaard, der på hjemmebane har været rigtig flot kørende i år.. En joker i dagens finaleløb var Viktor der hev  en flot 1.plads i 2.heat og det sikrede ham en solid 4.plads, kun 6 point fra Jonas..
På 5. og 6.pladsen finder vi kamphanerne Frilund og Palle der virkelig har kæmpet i mesterkabet i år og Anders måtte se sig overhalt med 2 point i det samlede mesterskab, selvom han har ført næsten hele sæson.. fedt race drenge og fighterpokalen i C, går til Palle, som aldrig opgav de sidste point!!
På 7.pladsen finder vi Rasmus A, der er ved at forme sig til en supersolid sandkører, og han følges af Marquart, Schmucker, Heilskov, Frederik LK, Danni, Stefan, Nikolaj, Chris, Nikolaj S, Ronni M og Lynge..
Fedt at se Frederik klar igen efter kravebensskaden, Ronni efter sin finger/hjul-combat og Nikolaj der inden længe skal opereres i benet.. FEDT FEDT RACE drenge og stort tillykke til alle med mesterskabet!!
Sammen med C-klassen finder vi Ob-drengne.... -og her skal man viiirkelig stramme støvlerne for at få samlet sine point.. Dissing, Ole A og kenny har kæmpet vanvittig tæt gennem hele sæsonen og med Holeshotgevinsten i hus, kunne Dissing også betræde podiet som samlet vinder af af mesterskabet med kun 3 point i under max.. De 3 point stak Ole af med i 2.heat da han kæmpede alt hva remmer og tøj kunne holde med Dissing og kenny i hælene..Kenny kunne med sin sikre stil indtage 3.pladsen kun 5 point fra Ole..
På 4.pladsen finder vi Ole Frank der tildeles figtherpokalen og sin kamp mod de tre musketerer i front samt gutterne lige bag... -med kun 8 point ned til Stig på 5.pladsen, Nygaard på 6.pladsen, Horsebøg på 7.pladsen, og Jackie som 8er..
FEDT FEDT RACE drenge - vi glæder os allerede til Ob2o16 og hermed STORT tillykke med mesterskabet!
Der var race for enhver stil under finalen A/B-klasse og Rasmus Goul stak af med sejren i begge B-heat, men det var ikke nok til at vælte podiet, da Overby overtog 1.pladsen fra anders Boel, der måtte se sig besejret og dermed forvist til 2.pladsen. Som en overraskelse har vi Anders J på en samlet 3.plads, hvilket er super flot efter første år i B.
Mikkel Larsen tog holeshot i 2.heat, var 2 point fra podiet, og det orange lyn var max presset og nærmest rødglødende, som også gjorde ham måtte i pit for at få et tjek ind imellem.. Han vinder fighterpokalen for dét at ville vinde, når han er med.. All in!! -og gerne med et smil :)
På 5.pladsen finder vi seriens 3er inden finale-heat, Hans P, som pt døjer med en skulder, og han skal da lige vide at vi savnede ham under dagens race!!
Med 2 3.pladser på dagen kunne Bomme se sig på en samlet 6.plads i mesterskabet, derefter Rasmus Goul med sine 2 flotte sejre, Jens Henriksen som 8er, Dan som 9er, Dennis 10er, Mads D 11er, og Balleby 12er..
Fedt Fedt race drenge!! -og tillykke til alle med mesterskabet..

Tak til Mor Overby for dejlig kage og kolde forfriskninger.. Fantastisk!!
I A har vi haft en del deltagere i år, men dog kun 2 der kunne udgøre en samlet podie...
Mikkel Bennedsgaard er altid god for en super fight i sandkassen, som han nærmest er født i, og der har da heller ikke været anderledes i år.... Mikkel tog holeshot i 1.heat og holdt fighten med Oliver længe, inden han måtte se sig passeret i både heat og mesterskab.. Oliver vinder mesterskabet 2015,med med Mikkel lige i hælene som flot 2er..
Af andre deltagende har vi Scheel, Stræde, Frederik, Kim P, Hjorth, Høj og Troelsen..
Fighter pokalen gik til Oliver, som hele mesterskabet har måtte kæææææmpe sig forbi Mikkel, der stortset er vært for alle holeshots... Fedt fedt race drenge og tillykke med mesterskabet..
-og 1000 Tak til Team-Nielsen for kagemand mæ hvigge glasugge <3

TAK FOR EN FANTASTISK MESTERSKABSSÆSON ALLE I SKØNNE HMCCere <3

Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net