Weekend med pokal-race
Mens vi andre tossede rundt i sandkassen var en flok HMCCere på Mors for at køre point hjem i Lytzen car cup..
I C85 var det en fin dag for philip og Frederik... Frederik fik dog en træls start da han ikke satte en tid i kval og måtte sidst til bommen.. Men det var sådan set lige meget for dér var han som skudt ud af en kanon og ligeledes var Philip.. Løbet blev var plaget af grimme styrt, men de to HMCCere klarede sig flot.. Philip sluttede som samlet 5er og Frederik måtte lige forbi podiet efter en flot pokal for dagens samlede 3.plads!! FLOT drenge!!

I B85 havde Jonathan sin debut, og det er hårdt at skal vende sig til farten i B, men han klarer sig SUPER flot, og han sluttede dagen som samlet 7er.. GODT KÆMPET KNÆGT!!

I C125 var kører #3 en velkendt gut, selvom vi nok bedst kender ham som #27.. Viktor havde en fin dag på 125eren og den nye cykel ser ud til at passe ham godt.. Han sluttede dagen som samlet 13er i 125klassen.. Flot kæmpet Viktor!!

I Cmx2 var Sigsgaard klar bag bommen, og med en flot kval som 6er, var der lagt op til spænding i heat.. Efter 1.start væltede en anden kører over i Jonas og de to kæmpede nu om at komme fri af hinanden.. Jonas var først afsted og kæmpede sig flot op som 10er i heatet.. I 2.heat var han mere heldigt fra start og han sluttede dagen som flot samlet 8er i det store felt.. FLOT KØRT JONAS!!

I Cmx1 var Mikkel på vej til en rigtig fin dag på crosseren!! Han sluttede dagen som samlet 6er, a point med nr 5.. 4. og 3. pladsen var også a-point, så Mikkel var kun 1 sølle point fra skamlen.. FLOT KÆMPET Mikkel!!

I OB 30 havde Jackie et par trumfer i ærmet, da han jo er velkendt med sin gl hjemmebane..
Han havde et par super flotte heat og kunne slutte dagen som samlet 2er på dagen.. FLOT Jackie!!

I Bmx2 var vildbassen Mads til start, og lige ved siden af holdt Morten#372.. De to indeholder noget utæmmet vildskab, men når det kører for dem, er det jo nærmest smukt.. Mads slutter dagen uden hospital og som flot samlet 9er på dagen.. Morten der havde sit første løb i år sluttede som samlet 18er i det store felt.. FLOT KÆMPET drenge!!

I B125 var Mikkel og Bommer klar på en god gang race..
Mikkel kender banen som var det hans baghave, og bom bom.. 2 x 50 point og dermed suveræn vinder på dagen.. på 3 pladsen var Bommer dælme mand for at hive pokalen med hjem, og der skal lyde FLOT kørt til de to fra os alle!!

I A var Stefan ude og tjekke setuppet og om skaden han har fået opereret i vinter nu kunne holde.. Han sluttede dagen som samlet 5er og vi håber han følte sig tilpas med igen at være på cyklen..

FLOT KØRT ALLE SAMMEN!!

Vi glæder os alle til at se jer race til finalen i HMCC som afholdes 31.maj..


Ene mand i syd....
Som eneste HMCCere drog familien Jacobsen mod grænsen og Sjøholm Cup..
Anders har en lillebror som er på efterskole i området, så det er superdejligt at se både familie og race kan gå i spænd så fint!!

Anders er ny i Bmx2, så alle der kender ham, kan nok gætte sig til hvor spændt han har været til heat..
Det gik SUPER FINT og Anders sluttede dagen som flot 8er blandt de vilde B-kørere!!
FLOT ANDERS!!

P.s billedet er af Bjarke, som nok er blevet pyntet med sokke-ører af Anders :D
B125 & DM AAAAAAAAAAAAAAAAA
Dagen kunne ikke være smukkere.... sol, godt humør og fantastisk race...

Spurgte man kørerne i A, så glæder de sig til at komme hjem på velkendt underlag, når næste afdeling gæster HMCC 24.maj..
Meeeeen alle HMCCere gjorde det så godt de kunne i det hårde B og Afelt, så det er skam helt fornuftige resultater..

Der var 128 til start fordelt over 3 klasser og her var der 11 HMCCere med..

I B125 var der 38 kører tilmeldt og de 5 fra HMCC..
Mikkel Larsen kvaller som 7er, som han ikke selv er heeelt tilfreds med, men det kom han efter i heat, hvor han efter 2 trælse starter med tumult, får sig kæmpet op som 5er i begge heat gennem flotte opkørsler, og ender dermed som samlet 6er på dagen.. 
Hans kvaller som 19er, kører sig til 25. og 27.plads og slutter dermed som samlet 25er på det hårde underlag..
Bommer kvaller som 25er, kører sig til 27. og 29.plads og er dermed samlet 27er på dagen..
Meeen, hvem tog lige holeshot også? Ja det gjorde Bommer.. SÅDAN Marcus!!
Jonas O kvaller som 34er, kører heat ind som 28er og 26er, og slutter som 30er..
Mads Balleby kvaller som 36er og det er placeringer han tager x 2 i heat også, så han slutter som samlet 37er på dagen..
Alt i alt en fornuftig dag for vores 125er sandtrolde i Næstved!! Flot drenge!!

I Mx2, var det "kval ind eller forsvind" med 46 tilmeldte kørere på dagen..
Martin Høj, der ellers er en ret fornuftig kører på alle baner, havde en lidt træls dag, og måtte se med fra sidelinjen.. Kim P kvallede som 41 og var heldig at være med i heat, hvor han tog sig af 2x34.plads og slutter dagen som samlet 37er..
Oliver kvallede som 19er i det hårde felt, kørte 25.plads in i 1.heat, 2.heat uden forbremse og en 32.plads ved det ternede flag og dermed samlet 28er på dagen..
Sæsonen er lige startet  drenge, så hæng I bare i... Næste gang kan i invitere på sandkage :D
Flot kæmpet!!

I Mx1 var 3 HMCCere med blandt de 44 tilmeldte..
Troelsen kvallede 40, kørte sig til 34. og 32.plads og dermed samlet 34 i stillingen..
Stræde kvallede 24er, kørte sig til 24. og 30.plads og sluttede som 28er..
Frederik kvallede som 21er, kørte et par solide heat hjem og som 19er og 17er og dermed samlet 18er på dagen..
Det er dælme godkendt drenge.. Vi ved underlaget er en udfordring for jer.. Men I er hvis ved at ha fundet et godt setup... Flot kæmpet til jer alle!!
-også til Maria, som er seriens smukke starter-pige :D


Microløb uden HMCCere
Til det nyligt afholdte Dm for micro, er det lidt trist at se, at ingen fra HMCC var med bag bommen..
Selvom vi jo faktisk har en del af de små crosskørere..

Vi skal alle huske at vi også var nye engang... Så HUSK at vores micro-kørere også skal hjælpes frem i sporten.. Snak med dem på banen, hjælp dem når de træner og lad dem mærke at de også er en del af os......
Lytzen car Mx cup
Nååååå.. søde venner... Formanden kan altså ikke lide tyde det samlede resultat for dagen, så vi tager lige en midt-vejs-status inden løbet gæster Mors og finalen i HMCC 31.maj..

I OB30 a-b tog Jackie pokal med hjem på dagen, som samlet 2er og han ligger nu også 2er i den samlede stilling.. I samme klasse er Jens H med og han ligger lunt midt i feltet som samlet 15er.
Flot drenge!!

I OB c ligger Dan bedst placeret som 7er, Jeppe O 10er og Stig 12er.. Der er ikke langet mellem dem og det bliver spændende hvem der hiver de længste strå over de næste 4 heat.

I Cmx1 ligger Mikkel Jensen flot samlet 5er i stillingen og Stefan som 17er.. Hæng i drenge!!

I C85 ligger den nykårede B-kører Jonathan samlet 10, phillip 13er og Frederik 15er.. Flot drenge!

Samlet i B125 har vi Mikkel Larsen  som 6er og kort efter Bommer som 8er i stillingen.. Vi glæder os til at se jer i sandet drenge!!

I Bmx2 er Anders ved at finde fodfæste, som nyoprykket, så pladsen som 39er, skal han nok avancere i..

Superclass-drengene Oliver og Kim ligger samlet 11 og 21er..

Alt sammen er resultater af løb, som for nogle tages ganske alvorlig, for andre god træning op til dmer, men fælles for alle er den stemning og hygge der er rundt i lejren!!
I er en fantastisk flok... Vi er sgu stolte af at I er HMCCere alle sammen..
-og stor TAK skal der lyde til Jackie D, som mellem sine heat, har overskud til at hjælpe klubkammerater, men massage og vejledning inden heat.. det godt gået Jackie!! TAK
DM mini/OB & B
Det var Ellingebanen ved Silkeborg der lagde bane til årests første DM for mini og OB.
-og det er faktisk lidt vemodigt at se, vi ingen Mini-kørere har med i HMCC, meeeen mon ikke de er på vej..

I OB30 var Dissin#197 og Dan#72 til start.. De lå stabilt gennem begge heat og skiftede lidt plads..
Da dagen var omme kunne de noteres som samlet #197/8er og #72/9er.. Det er dælme flot kæmpet drenge!! Hæng i....

I OB40-der hvor alle de gl stjerner kører- var Ole A#178 med bag bommen.. Det var nogle hårde heat, hvor top 5 er nogle vanvittig hurtige herrrer, og Ole kan derfor være fint stolt af en samlet 10.plads på dagen.. Godt kæmpet Ole!!
Nåååå, så kan vi se hvor alle vores Mini-kørere er blevet af.. De jo rykket i 125-klassen.

Til B-Dm i Hadsund var hele 6 kørere i B125 fra HMCC..
-Og hold nu kæft, de giver den gas!!
Mikkel Larsen#326 sluttede dagen som samlet 5er, Hans P#559 samlet 11er, Jonas O#148 samlet 21er, Mads Gram#501 27er, Bommer 28er og Mads Balleby#554 35er..
I fylder jo hele feltet drenge og der er ingen tvivl om at netop denne klasse bliver SUPER spændende at følge i år.. FLOT kæmpet drenge!!

I Bmx2 havde vi Rasmus Goul#417 og Ronni#297 med.. Rasmus er super sikker i sandet og han sluttede da også som samlet 7er på dagen.. Mega flot Rasmus!!
Ronni har døjet med en skulderskade de sidste sæsoner og glæden var stor da hans nr poppede op i rasultatlisten.. Samlet 27er på dagen i en klasse hvor 64 skulle kæmpe om at kvalle ind..
DET ER SÅ FLOT DRENGE!!

I Bmx1 stod kvallen mellem 53 kørere om de kun 40 pladser bag bommen..
Alle HMCCere kvallede ind.. Anders#499 der kom lige fra de hårde baner i USA var noget nervøs, om setuppet nu kunne holde i sandet.. Det gik fint!! Sanlet 18er på dagen..
Lige foran havde han Dennis#272, som ALTID er god for en flot kørsel og han sluttede da også dagens race med en samlet 16.plads.. Liger derefter kom Dissin#197 som samlet 22er, Kenny#159 29er og Jens H#728 som nr 40 på dagen..
Sæsonen er lige begyndt og hæng I bare i drenge, I har hvad der skal til & vi er med jer, her på sidelinjen!! FLOT kæmpet alle sammen!!

Nååååå man vi skal da også lige ha en pokal med hjem.... I hadsund var C med i open-klasse og her ver 3 HMCC-drenge med.. Bjarke#283 sluttede dagen som samlet 14 i det store felt, Lasse Balleby#112, blev flot 8er og halloooooo, hvem var lige 4sek hurtigere i kvallen??
Hvem mon tog pokalen med hjem som samlet vinder på dagen? #284..
Lynge Clausen... Tillykke Lynge.. wuuhuuu..MEGA flot kørt I 3!!

Regionsrace og klubhygge
Vi starter i syd, hvor Frederik K og Jonathan var på pointhøst ved deres regionsmesterskab i Cklassen..
Jonathan manglede 3 point og for at blive B-kører, så det var en fokuseret ung mand der holdt bag bommen i Haderslev... Men hvad var nu det.............

Lige der ved siden af ramte Frederik rette setup for dagen og han var bare kørt!!
Frederik sluttede som samlet 3er på dagen og Jonathan lige i baghjulet som samlet 4er på dagen...
FOR VILDT KØRT DRENGE!! og stort tillykke med de flotte resultater... Jonathan mangler nu 1 sølle point, så er han klubbens eneste mini B-kører....

Vi drager mod nord igen og her stod den på "vores egen" regionsmesterskab...
Hele 13 HMCCere deltog i det lille mesterskab og sørme om der ikke er en stak solide resultater..
I Ob30+ deltog Jackie og han tumlede lidt med sine dæmpere, men formåede alligevel at hive en flot 5.plads hjem... Flot kæmpet Jackie..

I B125 har vi hele 4 kørere med og de kørte sammen med Bmx1 på dagen for at fylde bommen..
Det skræmte dog ikke de gæve HMCC-drenge.. -og slet ikke Mikkel Larsen..
Han kvallede 2 sek før alle andre og kun 8 kørere fik ikke en omgang i nakken af ham.. det jo vildt, og mon ikke vi skal til at sælge postevand fra Thy, for med både Oliver og Mikkels kundskaber må der dælme være trylledrik i hanerne deroppe...:)
Mikkel sluttede dagen a-point med vinderen, og tog en flot 2.plads..
Lige efter på 5.pladsen finde vi Hans, som med sin rolige og sikre stil er rigtig godt kørende i år..
På 7.pladsen har vi debutanten i klassen, Marcus Bommer, som flot bød op til dans.. 2 placeringer derfra finder vi Mads Balleby på 9.pladsen og jeg skal da love for det bliver en spændende klasse at følge i år.. FLOT FLOT KØRT DRENGE!!

I Bmx1 var Dennis og Kenny bag bommen og de to herre er kendt for vilje uden lige.. De gennemfører ALTID og med en 9.plads til Dennis og 15 til Kenny, sa så er sæsonen i gang og vi glæder os til at se resten... FLOT kæmpet i to!!

I Bmx2 havde 2 kørere deres debut.. Rasmus Goul som Mx2 kører og Anders J som B-kører..
Og jamen dog... det gik jo suuuuper fint!! Rasmus viste han var i super form og tog sig kærligt af den samlede 3.plad på dagen.. FLOT Rasmus!!
Anders J, havde drømt om det her... B-kører... Mon ikke der var sommerfugle i maven der bag bommen.... Han klarede opgaven super flot og sluttede sit første B-løb som samlet 15er på dagen.. SÅDAN Anders.... Hæng i knægt!!

I A-klassen, som er open i år, var det fedt at se Frederik Goul på point-tavlen og sørme om han ikke tog metal med hjem også... 2 + 3, det gav en samlet 3.plads til Frederik.. FLOT knægt!!
Kim P og Oliver har for vane at lægge i hinanden baghjul og det var da heller ikke langt der var imellem dem denne gang... Kim trillede i mål som samlet 9er på dagen og Oliver 11er..
Det er hårde odds drenge -at være med i A-klassen.. Men vi ved hvad I kan, hvilken vilje I har, så fyr I den bare af, så skal vi nok heppe med her på sidelinjen!! FLOT kæmpet!!
Mikkel Bennedsgaard sluttede dagens race med en samlet 13.plads, men mon ikke han nok skal få rystet vinteren af sig og vise kørerne i serien tænder når de i sensommeren gæster HMCC..
I Randers skulle Micro-regionsmesterskab afvikles... Det kan være en kamp at samle de små til race, men vi er da mega stolte af at 5 ud af de 28 kørere var fra HMCC..

Som bekendt åbnes et mesterskab ikke hvis der er under 5 kørere i B-klasserne..
B50 havde kun 2 deltagere og mesterskabet gik derfor over til at være pokalløb. B80 havde kun 4 kørere og stod derfor også til ikke at blive åbnet som mesterskab i år.. Men så skete der en lille helte-gerning!!
William Søgaard var taget derover for at hive det ene point han manglede for at blive B-kører, og uden betænkning tilbød han at rykke op med det samme og dermed udgøre den 5.kører der skulle til for at få åbnet mesterskabet... HVOR ER DET FLOT!! Vi er stolte af dig William og der skal lyde STORT tillykke med B-kører-titlen, samt det flotte race du udviste på dagen!

I C begynder var Karoline med og den mudrede bane var ikke lige det nemmeste for den bette, som i stedet valgt at passe på alle pokalerne, da banen blev for svær.. Godt kæmpet Karoline..

I C50 var storebror William#919 med og han sluttede dagen som samlet 5er, da han blev overhalet af en klubkammerat der havde sin debut som løbskører.. Nicklas Brodersen#525 kørte som om han havde været der før. Efter en fornuftig kval, et par hårde heat og bom bom.. Samlet 3er på dagen og en knægt der lige blev 10cm højere.. Det er så flot kørt drenge!! Wuuhuuu :D

I C80 Var Rasmus Brammer#194 til start og det er ikke fra fremmede han har sin flotte stil...
Han kvallede som 1er og så var spændingen lagt til heat.. Men havd er nu det... Motorproblemer og et par starter sidst fra bommen som resultat.. Men Rasmus lod sig ikke kue... Han kæmpede det bedste storebror havde lært ham og SÅDAN.. Samlet 3er på dagen.. SÅ flot Rasmus!! Hæng i og der er masser af pokaler på vej til dig...

FLOT KÆMPET ALLE I SMÅ... VI ER STOLTE AF JER!!

VT nord og syd
Så er sæsonen for alvor skudt i gang og løbskalenderen er sat i værk...
Sidste weekend startede vinterturneringerne sydpå og i denne weekend lagde Hjørring ud med endnu en serie...

Det har budt på godt race til de max-klare crosskørere, der har ventet hele vinteren på at komme bag bommen igen...
Hvis nogle skulle blive glemt i disse opdateringer, så sig endelig til, da nye kørernumre og hmcc-kørere, kan ta et par ekstra kig at finde på mylaps.....

Sønderborg lagde bane til årets første race og der var en lille håndfuld HMCCere afsted..
i C85 lagde Jonathan#312 ud med en overbevisende kval som 1er, Frederik#458 fulgte godt med som 5er også var spændingen sat til heat.. Jonathan sluttede som samlet 3er og Frederik 7er på dagen..
Dælme godt kørt drenge!!

I Cmx2 var Anders J#956 MAX klar til heat og løbeskoene var smidt for en stund.. Han ville vinde..
En fornuftig indsats og flot kørsel sikrede han en 3.plads på dagen og en stak solide point på oprykningskontoen.. Flot kæmpet Anders!

I B125 har vi i år glædet os til at følge vores uheldige helt fra 2014, Jonas Overby#148..
Han har en stil, som kun få og humør som enhver kan forstå.. Han kørte nogle stabile heat og sluttede dagen som samlet 10er i det vilde 125er-felt.. Godt kørt knægt!

I Bmx1 har en ny Hmccér, Jens Henriksen#728, lagt godt ud i sæsonen første løb og han sluttede i Sønderborg som samlet 10er på dagen.. Som 27er på dagen finder vi Tot#187, der havde en rigtig uheldig dag og sluttede med et hospitalsbesøg og en brækket fod..
Der skal lyde god bedring til Kasper og FLOT kæmpet begge to...

I A-superclass havde Kim P#121 sin debut og han kæmpede bravt i det vilde A-felt..
Han sluttede dagen som samlet 25er, et stykke længere oppe på listen end Michael VT#93 der måtte udgå i 2.heat og dermed 32er på dagen.. Hæng i drenge & flot kæmpet! 
I samme sydjyske serie, måtte kørerne gæste Esbjerg i denne weekend og sikke da en udfordring...

Banen var meget svær pga den megen vand der var kommet om natten og formiddagen med, så det handlede om at holde sig kørerne..
-og det må man sige HMCC-drengene gjorde!!

I C85 var Jonathan#312 bag bommen sammen med Frederik#458 og de lod sig ikke afskrææke af banens forhold.. De kørte bare!!
Frederik sluttede som samlet 11er på dagen og Jonathan som samlet 2er.. SÅ flot drenge!!
Hæng I bare i, så har vi da snart et par B-kørere mere :D

I A85 satte Lasse#21 Jynge alle på plads... 100 point.. ja.. så man samlet vinder på dagen og der skal lyde stort tillykke med det overbevisende mudder-race!

I B125 er Jonas#148 igen med bag bommen og med en udgået i første heat, ja, så skal der kæmpes i 2.heat.. Det gjorde han så!! 4er i heatet og slutter dagen som samlet 10er.. FLOT Jonas!

I Cmx1 havde Stefan#23 sin debut som løbs-kører, og hold da op.......
Den fandenivoldske Hmcc-sandtrold sluttede dagen som 2er.. det jo vildt.. FLOT kæmpet Stefan!

I Cmx2 var Andy#254 også til sit aller aller første løb.. og hvor er det fantastisk at se så flot en indsats på en bane der for mange var ganske umulig.. samlet 8er på dagen.. FLOT Andreas!!
Så kommer vi til en kører der har løbet landevejene tynde i vinter, ja altså når tattovøren var lukket :D
Anders J#956.. Han manglede efter sidste weekends løb i Sønderborg 3 point for at blive B-kører..
Der var 11 tilmeldt i klassen, så han skulle blive mindst 3er på dagen for at få de vigtige 3 oprykningspoint..
Bom bom... Han tog 4 point og sluttede som samlet 2er på dagen.. HVOR ER DET FLOT ANDERS og der skal lyde stort tillykke med den flotte indsats og oprykningen til B!

FLOT kæmpet alle mand i mudder-racet.. -At genneføre er til tider en sejr i sig selv!

Mens regnen piskede ned over Esbjerg og kulden rev i skæget på Troldkjær, her i weekenden, var en lille flot HMCCere taget til nordjyske cup i Hjørring og her var banen til gengæld mega god!!

I Cmx1 var Mikkel#313 til start og hans rolige og fine stil i sandet gav han en solid 7.plads at starte sæsonen på, mens team-chef/skadet far må se til fra sidelinjen.. (er nu sikker på mor-mette også er team-chef :D )
Der er dog ingen tvivl om at der blir heppet på #313 i år, da han i 2014 viste at han sagtens kan tage pokaler!!r 

I Ob var Jackie D på banen og han er som bekendt en kyndig sand-kører, så med 80 point på dagen, så hev han da også en pokal med hjem som samlet 3er på dagen!! Flot Jackie!!

I Bmx1 var jens H#728 max klar til race og med en 3.plads og 5.plads sluttede han dagen som samlet 4er, kun små 8 point fra skamlen.. KOM IGEN JENS!! Flot kørt!!

I A superclas havde Oliver#434 sin debut blandt stjernerne og den udfordring tager han gerne op..
Med sin flotte og sikre  stil sluttde han dagen i det vilde felt som samlet 6er på dagen.. FLOOOT OLIVER!! Hæng do bare i do...

I B125 har vi været lidt spændt på at se om Mikkel #326 nu var efter sin skade i vinter med en brækket arm, der stadig sidder meget bemærkelsesværdig i bruddet.. MEN heldigvis generer det ikke Mikkel... Han føler sig totalt tilpas på 125eren og han kører bare!!
Hvis man tog hans kvaltider 1.44.473, ja så var han kvallet lige efter Rasmus Lynggaard i Superclass!
Det jo vildt!!
I heat fik han dog sit for.. Kort efter starten i 1.heat, styrter en del kørere da 1 kører tipper forover.. Da Mikkel er afsted igen er han næsten bagerste mand.. En vild opkørsel begyndte og han tog næsten dem alle pånær 1.. så 2er i første heat!! Sådan!!
I anden heat bliver han lukket af i starten og kommer afted som ca 15er, men endnu en flot opkørsel gør at han kan passere dem alle og dermed vinde heatet!! Samlet 1er på dagen og et flot bevis på at oprykning fra 85 til 125 kan være en succes..
Der skal lyde stort tillykke med sejren og så tror jeg lige vi skal nyde et billede af voresr egen bette bonderøv på podiet i en John Deer jakke!! Hahaha Sådan Mikkel..... 

Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net