Som sendt fra himlen....
Ved regionsmesterskab fik vi indviet 2 stk nye kæmpe-grill, her i HMCC.

De er som faldet fra himlen og det var en stor fornøjelse at tænde for gassen i stedet for at kæmpe med kullene.
Nu regner det ikke ligefrem ned over hmcc med de store gaver, så overraskelsen var stor da disse trillede ind på Troldkjærbanen.

Begge grill er skænket HMCC af vores fantastiske klub-fotograf Brian M. B. Pedersen.

Vi fik en lille snak med ham om det super flotte og rørende tiltag:

Brian, du har skænket HMCC, de her to grill og mange spørger sikkert sig selv hvorfor?
”jamen jeg føler mig simpelthen så velkommen hver gang jeg gæster banen, og det er vidunderlige mennesker der er i HMCC. Når man bliver "lukket ind" og respekteret i et MX samfund, for sit arbejde, skal man tage det som en ære. MX kan føles som en lukket klub, men i HMCC mærker alle virkelig de er velkommne.

At komme i klubben har hjulpet mig ufattelig meget, med min PTSD, det fik mig ud blandt mennesker og trak mig ud af det hul jeg ellers ville have lukket mig ind i der hjemme.
Det gav mig også noget at gå op i, fotografering, det har hjulpet mig til ikke at "gå i stå" og tænke:
"Det eneste jeg kan er soldater-håndværket", så det har hjulpet mig utrolig meget videre i mit liv, at vide at en gammel Dragon faktisk kan andet end at sende bly ud over heden.
Alle medlemmer har altid respekteret mig og mit arbejde (fotograferingen).

Nu prøver jeg at sige tak og indbyde til endnu mere hygge end dét der allerede er i klubben.

Jeg har det jeg skal bruge herhjemme. Klubben har hjulpet mig så meget videre, følte jeg at et par griller, ville hjælpe og glæde hele klubben og alle dem der kommer der ude, flere år frem.
Der er ikke meget der er bedre end at sidde en lun sommer aften, foran klubhuset og råhygge med en god burger eller pølse, eller efter en våd løbsdag.

Vil gerne sige tak til alle i HMCCere: Lav aldrig om på den måde I er på..”

På vegne af alle HMCCere og de der i fremtiden får glæden af en god gang grill, sendes hermed et KÆMPE KRAM til Brian & et omend endnu større af hjertetTAK!!

Følg Brian´s flotte arbejde i klubben gennem hans galleri, hvor der HVER uge triller nye fantastiske billeder ind: http://bmbpdk.smugmug.com/MX-MotoCross

Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net