Hold 1:
Mikkel Hjorth
Nikolaj Bjerregaard
Jonathan Roed
Chris Jørgensen
Michael B Andersen
Jonas Overby
Marcus Bommer (lørdag)
Rasmus Andersen (lørdag)

Hold 2:
Søren Harpøth
Andreas Fjordbak
Viktor Videbæk
Steffan Jørgensen
Frederik L Kristensen
Kevin Nielsen/stand in
Esben Clausen (lørdag)
Ole Andersen (lørdag)

Hold 3:
Oliver Nielsen
Jeppe Olesen
Philip Naundrup
Mathias Schmucker
Palle Pedersen
Kate Naundrup/stand in
Mikkel Bennedsgaard (lørdag)

FOTO
Se Brians flotte billeder fra klub-weekenden -  Klik på foto for genvej
 
HMCC KlubWeekend 2o14
Hvad får man hvis man invitere Hmccére til en vild weekend...?
-man får hvad man bad om...........
Hygge, dejligt selskab, tusindvis af smil, hårde kampe og total vanvittig race..

Det hårde program startede på JDR i Holstebro, hvor en gusten soldat tog imod, hvad der mest af alt lignede en flok grønskollinger på P-pladsen.. Holdene for weekenden blev delt, instruktion blev kyndig givet.. "Hvis I ringer 112, skal I bare sige hovedvagten JDR" også var linjen lagt for en total vild weekend!!
Der blev virkelig gået til den på forhindringsbanen og den påbudte påklædning med lange bukser og lange ærmer, gav pludselig mening.. Sveden drev, arme blev revet, hager fik skrammer, men smilende og holdånden sejrede stort..
Banen skulle forceres via hold-gennemførsel og de små fik sig et par luft-ture :D
Hold 2 hev gruppen hurtigst igennem de mange forhindringer og sluttede på tiden 4.35, hvilket er super flot!! Kort efter kom hold 1 med tiden 4.43 og sidst men ikke mindst hold 3 med tiden 5.36.. Dælme flot kæmpet alle sammen!!

Nicolaj Bjerregaard, Oliver Nielsen, Mikkel Hjorth og Jeppe O imponerede virkelig med deres solo-gennemløb og der er dyb respekt herfra til alle I HMCCere der kastede sig ud i prøve #1!!

1000 tak til Jeppe O & oversergent Peter Traberg fra 4/I ved jyske dragonregiment for muligheden!!
I er dælme nogle hårde drenge!!
Efter en herlig fælles-frokost hjemme i HMCC, stod det nu på en laaaang lørdag, med flere forskellige prøver..
Prøve 2 var start-stafet hvor hurtige omgange og skift var altafgørende for point til holdet..
Alle kæmpede bravt og banens yderspor fik nogle tæv den formiddag!!

Alle hold lå UTROLIG tæt, men hold 3 løb med de fleste point,da de hev 19 omgang ind og dermed 19 point..
Det dælme hurtigt og rigtig flot kæmpet!! Hold 1 og 2 kørte begge 17 omgange hjem og så var kampen for alvor igang!!

Prøve 3 var lidt af en udfordring for mange, da det foregik med gevær og væltet dåse var lig med point..

At forcere en sektion af banen, skyde med hjelm på, at hold pulsen i ro og at vide man skal ha point til holdet, dét er ikke den nemmeste opgave, men alle kæmpede bravt!!
Hold 2 og 3 lå a point (det betyder lige mange point, Andreas :) og de skød 18 fuldtræffere begge hold..
På hold 1 var det helt vildt som de ramte plet!! 27 dåser blev ramt og dermed 27 point.. Det er dælme flot skudt drenge..
P.s Mikkel Hjorth, hvis du skal i hæren, så bed om en kampvogn, hvis du skal ha ramt noget..... som helst.... :D
Mellemprøven for de 3 hold var guidet tour med microkører.. Lille william modtog gennemgang af bane og gode råd, inden det skulle testes om det virkede, og han på tid skulle følge råd og dermed sætte omgange..
Der blev lyttet. kæmpet, heppet og jublet da Hold 1 til sidst hev 11 omgange ud af William mod de 10 omgange hold 2 og 3 fik det til..
Vanvittig godt gået af jer alle og SUPER FLOT kæmpet af bette mand William, der endda modtog luft-tur som sidegevinst for den 11.omgang :)
For tilskuere er prøve 4, nok den aller sjoveste, da fodbold i mx-udstyr kan få alle til at ligne en flok vingeskudte ænder, der kæmper i blinde :D
Høj støvleføring, albuerne oppe, ben der kolapser og sved der drypper er som superliga når det er allerbedst.. men her er dog ingen pylren og skuespil, når mx-drenge spiller!!
Kevin var benhård dommer og havde vi spillet med røde og gule kort, så kunne kørerne ha samlet et helt spil kort til sidst, så hårdt som der blev kæmpet :D
Holdene spillede på skift mod hinanden og det blev hold 2 der fik de fleste scoringer med 2 point og 1 point til hver af hold 1 og 3.. Tak for vanvittig underholdning drenge.. det var klasse-fodbold det der!!
Transponderstafet på microbanen er prøve 5 og lørdagens sidste udfordring.. Holdene fordelte sig på banen og transponder skulle skifte hånd.. Stod lille william på hoppet, så skulle man tage ham med på tur til næste skift, og hvor var det dog rørende at se den bette trække dem alle rundt, som gjaldt det vm i hurtigløb.. der blev hujet i målsvinget når de havde taget en omgang og stemningen var fantastisk :D
Hold 2 og 3 fik hevet 14 omgange hjem på 15min + 1omg, mens hold 1 lige trak en ekstra omgang ud af den sidste krudt de havde i sig, så 15 point på kontoen!! Flot kæmpet alle sammen og tak for fedt "race" :D

Så var det slut på dagnes prøvelser og der var dømt fælles hygge og helstegt pattegris..
Virkelig en fantastisk aften og man følte næsten tiden gik for hurtig, da man slet ikke nåede at tale med alle de skønne mennnesker der var forsamlet..
Maden var fra Vemb slagter og det er da hvis ikke sidste gang de hører fra os, for det var da bare rigtig lækkert!! At Ole Frank var tidligere slagter og lige kunne agere skære-mester skal han ha stor tak for!!
Tak til alle der var med til at gøre denne aften så hyggelig.. Alle I familier og jer der gæstede os.. TAK!

-at nettet på banen er helt af pommern til fik vi også testet, da vi ville se AMA.. Tålmodighed skulle man have, og et par glimt fik vi da.. Mussikken udenfor spillede dog max og der skal lyde stor tak til Dj jan Harpøth for den hyggelige valg af musik :D
(Nu når vi taler musik, så var der et par stykker der fik sunget solo i microfonen under dagens race.. og hooooooold nuuuuu k........., det er godt nok modigt... Kate og Anders.. Vi tager Rasmus Seebach med næste år også :)
OOOOOO LLIIIIII IIIIII IIIII VIIIII AAAAAA :D
Det blev søndag og nu skulle fårene skilles fra bukkene (ikke dig Pluto)
Fri træning i 20 min og derefter 2½ times fuldstændig vanvittig hold-race..
Rundstykkerne blev spist og taktikker blev lagt...
De var klar.... De var max klar....
2 kørere fra hvert hold skulle på banen af gangen, 6 kørere i alt, og så skulle taktik testes og der blev kørt på grænsen for alle hold... Skader fra træning og gårdsdagens prøvelser blev en udfordring og de nye kørere var en kærkommen boost på alle hold..
Resultater blev skarpt fulgt på skærmen og stemningen var intens..
Alle hold kørte stortset lige hele tiden... Det var så vildt jævnbyrdig at man næsten skulle tro det var løgn.. Prøven tog hårdt på alle kørere, men holdånd og kampgejst vandt.. -det var SÅ fedt at være vidne til!!
Hold 1 fik kørt 112 omgange, hold 2 114 og hold 3 115 og dermed flest point i MX-marathon..
I forhold til banens tilstand og mængden af den energi der var brugt, så var der dæleneme IMPONERENDE race drenge!! FLOT FLOT kæmpet!
Under last chance var der nemme point at hente, da armene hvis var blevt lidt lange under dagens race... prøven var simpel.. Holdets kørere skulle agere basketkurv og en plaskvåd skumgummibold skulle rammes i....
Alle missede kun 1 bold og der var derfor 11 point til alle hold og en ganske fornøjelig afslutning, med lidt vandkamp og en formand der forsøgte at flygte :D

Så var der point optælling og uha... det var tæt... 
Men hov... En lille gut havde på micro-banen også kørt MX-marathon,
og det var da dybt imponerende at han kunne komme med hele 76 omgange/point der kunne fordeles med holdene..

Det er virklig flot William og du har imponeret os alle!!
76 omgange, ene mand......

Du har fuldt ortjent dit navn på pokalen med det vindende hold!!
Med Williams point stod hold 2 & 3 fuldstændig lige i point.. 214,3 i alt.. og det er faktisk lidt vildt efter de mange prøvelser, og der skal hermed sendes et kæmpe skulderklap til jer alle for en super fed indsats!! Hold 1 tog mx-skydning med bravour og de hentede her det forspring der sikrede dem sejren.. 221,3 point og dermed nykårede konger af sandkassen!! Stort tillykke til jer alle med den flotte sejr, men i virkeligheden har I alle sejret, for hvor har I kæmpet, hvor har I formået mere end man skulle tro..
VANVITTIG GODT GÅET ALLE SAMMEN!! Vi ser frem til kampen forsættes i 2015!!
På billedet herover mangler vi Jonas Overby.. Den gæve 125 B-kører, der modvilligt måtte forlade holdet for at få tjekket et brækket kraveben på skadestuen..
Han stod af på den store kasse... -kørte omgangen færdig han var igang medog fik afleveret transponder til sit hold, inden han måtte forlade banen.. Isposer og bekymrede HMCCere var en ringe trøst og skadestuen måtte besøges.. Brækket kraveben..
Det er vi kede af knægt og der skal lyde rigtig god bedring fra os alle!!
Du vandt med dit hold og fighterpokalen på hold 1 er fuldt fortjent!!
Fighterpokalen på Hold 2 gik til Søren Harpøth der virkelig har trukket veksler på sig selv denne weekend... Han kan IKKE løbe, pga af de brækkede ankler han pådrog sig i 2012, men ikke desto mindre, så løb han for sit hold!! DU sgu sej Søren!!

På hold 3 var der utæmmet vildskab, holdånd og en lille super cheerleader gemt i Jeppe O..
Nogle fik et spark i røveren og en peptalk når der gjaldt, og der er ingen tvivl om at Jeppe gav alt han havde i sig for at hive sit hold med... Han mente dog at Oliver skulle kører hele mx-marathon for holdet og den vilde jubel i strartsvinget gjorde da også nogle af Olivers omgange til ren opvisning!

Lille William fik også sin helt egen figtherpokal og der er ingen tvivl om at den er fuldt fortjent!!

Kate der uden tøven kastede sig ud som stand in når hun kunne, fik medalje for sin vilje til at være med og hjælpe hvor hun kunne...

Anders Jacobsen var weekendens kapitel for sig selv.. Med brækket ben stavrede han rundt og spredte godt humør og der skal lyde stor tak fra os alle.. Godt "gået" Anders :D
Godt gået & STOR tak skal der også lyde herfra til jer alle....
Alle jer familier, kørere, gæster der var forbi HMCC i weekenden...
Moss der lige så stille sørger for os alle...
Anne Marie, Gitte og Martin i kiosken.. Bager Max der forkæler os.. Martin og Kim for fix af nedsivning..
Jan Harpøth for fix af aaaaalt mulig, Brian for forevigelse af det hele, hundende der næsten blev nusset ihjel af os alle, jer forældre, kørere, kærester der bemandede flagkasser og var med til at afvikle prøverne.. jaaamen jeg kunne blive ved.. STOR TAK TIL JER ALLE for at være med og bakke op om klubbens sammenhold og hygge-værdier.. TAK!!

God bedring til alle jer med knubs... KRAM<3
Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net