HMCCere på pokalhøst
Så fik vi afsluttet den udendøres løbssæson.. og sikke flotte resultater!!

Microerne afsluttede i Møldrup, hvor William x 2 kørte pokalløb sammen med regionsmesterskabet..
William Søgaard var afsted for at teste 65eren og han sluttede daen super flot som samlet 7er på dagen til sit aller første 65-race.. Flot William!!

I C50 var Krarup i hård kamp med hjemmebanekørerne og han sluttede dagen på podiet som samlet 3er.. Dog ud af 3, men det jo lige meget, når man nu fik pokal med hjem :D

Flot kæmpet drenge!!
På Sjælland var Andreas Ø afsted på den flotte pitbike og her var kampen hård..

Pitbikeløbene har været delt rundt ved micro-arrangementer og Andreas´tur mod øen var bestemt det hele værd, da han flot afsluttede dagen som samlet 3er..

I det samlede mesterskab sluttede han som samlet 4er med kun 6 ud af 10 heat kørt..

Flot kæmpet Andreas..
Mens vi i HMCC tumlede rundt i sandkassen var Frederik til årets første supercross-event i stockholm Sverige.. Den unge danske blev heppet på af mange, da han var den eneste rød/hvide afsted blandt de mange udlændinge..

Frederik kæmpede flot og han sluttede først eventyret i semifinalen, hvor han måtte se sig besejret..

Hele podiet blev fyldt af amerikanere, som ofte er langt mere supercross-forberedt, så der skal herfra lyde et stort skulderklap til Frederik for den flotte indsats!!
Så hedder det sandkassen......
Banen var så god som den nu kunne blive after de store mængder vand og kørerne fik virkelig deres sag for...... Det var finalen så nu skulle de sidste point hentes...

I C85 Vandt Jonathan i flotteste stil og afsluttede dermed sæson med bravour..
Frederik kørte nogle flotte heat og han sluttede som samlet 4er, fulgt af Philip som samlet 5er på dagen..
I det samlede resultat var Philip 1 ud af 4 der havde kørt alle afdelinger, så den gæve lille HMCCer kunne til slut på dagen bestige podiet som samlet 2er i serien!! Flot Philip!!
Jonathan og Frederik havde kun 1 afd. med i rygsækken så de sluttede som 13 og 14 i serien.
Løbet i HMCC rykkede dem 10placeringer op af listen.. FLot kørt I tre!! :D
I B 85 kom Viktor med 2 kørte afdelinger. Bommer og Lasse kom med 0.
Viktor sluttede danegn som samlet 9er og dermed afslutter han som samlet 10er i serien.

Lasse afsluttede som samlet 8er på dagen og dermed 23er i serien.

Bommer fik afsluttet sæson på fineste vis, da han viste gæsterne hvem der havde hjemmebane med to flotte 1.pladser og dermed vinder på dagen og samlet 18er i serien.. SUPER FLOT kørt drenge!!
I Ob klasserne var der kamp om pladserne, men HMCC-gutterne gjorde det super flot..

I Ob 30a/b sluttede Kenni som samlet 5er på dagen og slutter som samlet 13er uden at have kørt andre afdelinger.. Dan fra Team-Jensen kørte sit allerførste OB-løb og sikke da en flot dag..  Han sluttede dagen som samlet 4er lige udenfor podiet og dermed samlet 12er i serien..
Jackie D havde sin 1.plads at forsvare, så da han sluttede dagen som flot samlet 3er kunne han glæde sig over også at få pokalen med hjem som samlet vinder af serien.. FLOT KØRT drenge!!

I OB C var der fuld skrald på Ole, Brian og Jeppe.. Brian havde sin samlede 2.plads at forsvare, og med armen kun lige fri af gips, tog han heatene lidt mere sindigt, dog hurtig nok til at behold sin placering som samlet 2er i serien..
Ole Frank kørte, som havde han stjålet crosseren.. Alle holdt vi vejret da han smed den på målhoppet, men Ole var sej og fløj afsted igen.. Han sluttede dagen på podiet som flot samlet 3er på dagen..
Jeppe var en helt historie for sig selv, da han valgte at køre med i 2 klasser.. I OB sluttede han dagen som 2er og 1er i sine heat og dermed super flot samlet 1er på dagen.. FLOT KÆMPET DRENGE!!
I Cmx 2 var der race for alle pengene da HMCC-drenge lige viste hvordan sandkassen skulle håndteres..
Jonas sluttede som samlet 15er på dagen/8er i serien, Bjarke samlet 14er/35er, da de begge udgik af  2.heat.
Jeppe der netop havde afsluttet OB kørte også med her og den hårde kamp sluttede som samlet 8er på dagen/26er i serien efter havde have kørt 4 heat og 4 omg.. Du for vild knægt!!
Danni Kucza sluttede dagen som flot samlet 2er/21er i serien, efter hård kamp med de mange kørere i klassen og ikke mindst nr 1, som viste super flot kørsel og hjemmebane-kendskab.. Anders Jacobsen.. Knægten der i sommer sad med brækket ben.. med to x 1.plads kunne Anders afslutte dagen som ubesejret.. I serien afslutter han som samlet 9er med 6 kørte afdelinger ud af 10.. FLOT FLOT kørt drenge!!

Så kommer vi til C mx1,hvor Mikkel skulle forsvare sin 1.plads i serien og Danny var for første gang i år på hjemmebane :)

Danny kæmpede super flot i de store sandhuller og han sluttede dagen som samlet 4er..

Mikkel kæmpde bravt for sine point og han skuttede dagen som samlet 2er og det gjorde at han vandt serien med 390 point.. FLOT kæmpet drenge..

I B mx1 var Andre, Mikkel Hjorth og Ronni bag bommen...
Andre sluttede dagen som samlet 7er, Mikkel samlet 14er efter 4.pl i 1.heat og udgået i 2. efter mega vanvittig styrt ned af langsiden. Ronni sluttede som samlet 16er efter han udgik i 2.heat..
Alle kom med 0 point, så den samlede stilling kunne man ikke køre med om..
Flot kæmpet drenge!!

I B mx2 var Oliver, Harpøth og Dennis med.. Oliver måtte en tur i skoven på målkassen, som kunne være endt helt galt, og vi er glade for han slap med skrækken. Samlet sluttede han med 31+42 point og dermed samlet 5er på dagen. Harpøth slutter som samlet 18er og dennis der desværre måtte udgå i 1.heat som samlet 26er. Oliver slutter serien som samlet 6er efter 6 heat ud af 10 og både Dennis og Søren kom med 0, så den samlede stilling var ikke i fokus her..
i B125 fik nogle sig nok en lille overraskelse...
Kører nr 326 var de vandt til at se på 85er, men nu skulle der øves 125er-teknik..
Mikkel så sig aldrig tilbage og han sluttede daqen med 90point og dermed ubesejret på hjemmebane, selvom det kun var 2.gang 125eren skulle testes.. FLOT Mikkel

Med i klassen var også Jonas og Mads. Mads er lige rykket i B, så lidt tilvænding skal der til, men en samlet 12.plads efter at være udgået i 1.heat er flot kæmpet!!

Flot kæmpet var også dét Jonas præsterede.. Efter en rigtig lorte-sæson med et hav af skader, sluttede den dygtige kører som samlet 7er på dagen.. Super dejligt at se!!

FLOT KÆMPET TIL ALLE JER HMCCere!! Imponerede!!

DM B afsluttet på fineste vis
Mens vinteren lurer lige bag hækken, var der et par knægte, der i weekenden fik varmen for alvor..
Finalen i DM B-Mini og OB skulle køres og DM-stillingen afgøres.....

I Old-starz er hyggen i top og de herlige herrer kan skam også race!!
Kim Hedegaard slutter OB30+ a/b som samlet 5er i serien af pokal-sultne sølvræve..
Søren Dissing der kun har deltaget i 2 afd. slutter som samlet 12, og Kenney med kun 1.afd, slutter som samlet 23er.... FLOT kæmpet drenge!! 

I OB 40+ har Ole kæmpet hele sæson med vetaranerne og det er godt Ole er lavet det bedste man kan putte i vestjyde, for her gives der ikke ved dørerne.. Ole sluttede som flot samlet 6er.. Godt kæmpet Ole!!

-med som cup var OB C og her sluttede Stig Gade som samlet 10 i serien med 6 afd. ud af 10, Horsebøg 13er med 4.afd/10 og Brian som 41 med 1 afd/10.. Flot kørt drenge!! 
I B125 måtte Rasmus til bommen uden Hans og Jonas, der er skadet og et par spændende heat ventede..
Rasmus sluttede som samlet 10er på dagen og han slutter dermed som samlet 9er i seren og dét endda med 2 heat manglende i serien.. Det er virkelig flot Rasmus.. Keep up the good work!!

Jonas O slutter som samlet 29er og Hans 30er. Kom igen drenge-En ny sæson venter jer!!

Mikkel Larsen kom lige fra DM mini og ville lige prøve at deltage i B125, bare for at tage en lille tester på sæson 2015... Jamen dog... Der var skrald på.. 5er i 1.heat og 2er i 2.heat.. Det er såmænd nok til en samlet 3.plads på dagen... det for vildt Mikkel!! Flot kørt!!
I B mx1 Var Mikkel Hjorth, Ronni og Kasper Tot med..
Ronni sluttede dagen som samlet 7er og dermed samlet 14er i serien,selvom kun 4 heat ud af 10 er kørt grundet en skade.. FLOT KÆMPET Ronni.. Dejligt at se dig race igen!!

Kasper Tot sluttede som samlet 12 på dagen og han slutter liiiige uden for oprykning som samlet 11 i DM B med kun 6 ud af 10 heat kørt.. Flot kørt Kasper.. Næste sæson blir en fornøjelse at følge dig..

Mikkel Hjorth er med igen efter sin skadespause siden løbet i Randers og hvor er det fedt at se farten stadig er der. Mikkel slutter som 8er på dagen og med kun 8 ud af 10 heat tællende, jamen så slutter Mikkel som samlet 9er i serien og han kan nu kalde sig A-kører.. FLOT Mikkel!! Fantastisk Vilje!!

Senior Jensen/dan sluttede serien som samlet 42 med kun 2 heat kørt, men med sin nye titel som far har der jo nok været rigeligt at se til i 2014 :)
Så har vi MX 2.. klassen der giver ro i ryttergården, fordi alle vil se det vilde race!!
Dennis slutter som som flot samlet 16er i serien med sin sikre stil efter en samlet 23.plads på dagen.
Kim og Oliver har kæmpet hele sæson og det skulle da heller ikke være anderledes denne gang..
Kim sluttede som samlet 8er på dagen og dermed 6er i stillingen, kun 10 point fra podiet og NY A-kører kan nu flettes på visitkortet!!
Oliver sluttede dagen på podiet som super folt samlet 3er på dagen og dermed ender pointjagten 1 point fra Kim og dermed en samlet 7.plads, og dét endda med 1 manglende heat. Ny A-kører-titel til Oliver også!!
Det er simpelthen så flot drenge!! Tillykke med de flotte resulter!!

I DM for Mini har der været fuld skrald på spændingen i år....

I Mini A kan man undre sig over hvor i huken Mikkel Larsen får energien fra til alt det han har kørt i år, og hvor er det flotte resultater der følger ham!!

Mikkel sluttede dagen som samlet 3er efter Bøgh og Haarup.. Det gav lige 80 point til den samlede stilling og han slutter dermed sin sæson som samlet 2er i DM-stillingen..
Det er MEGA flot Mikkel og der skal herfra lyde STORT tillykke med DM-sølvet!!
I B Mini85 har Bommer, Viktor, Lasse Junge og Balleby kørt med..
Lasse Junge der lige er oprykket i sommer, slutter DM mini som samlet 19er med kun 4 heat kørt..
På dagen sluttede han som samlet 4er, da han dælme vandt 2.heat!! Flot Lasse!!
Da 20 mini rykker op er Lasse rykket fra C til A på 1 sæson... Det er totalt vildt Lasse!!!
Der er ingen tvivl om at du bliver én man skal holde øje med......

Viktor slutter som samlet 33 med kun 5 ud af 10 heat kørt og Balleby som samlet 30 med 4 heat ud af 10..

Så har vi Hr Bommer.. Han startede sæson med det røde frontnummer.. Han mistede det lige inden sidste afdeling, så alt var toptrimmet og max klar til at vinde det tabte!!
Starten gik og i 1.heat fik han maskine-skade, så motorcyklen var ved at koge over. Han pressede den til mål og sluttede 40 sek foran nr 2 med en maskine der røg og beklagede sig..

Inden 2. heat fik mekaniker/Far Bommer  travlt med at skifte stempel og cylinder.
Kom han i mål som mindst nr 2, så var det danske mesterskab i hus.
Efter en dårlig start med opkørsel fra nr 25 til nr. 1 på 4 omgange, kunne Marcus se sin konkurrent misse flere tekniske detaljer og  sand-rotten fra Troldkjær/Holstebro kunne trille i mål som DANMARKSMESTER I MINI B 2014 og dermed ny A-kører.

Det er SÅ flot Marcus og virkelig fortjent!!
Sidst vi havde en dansk mester i Holstebro var i 2008 da Randrup vandt Bmx2, så det var med stolthed at nyheden om en ny mester i Holstebro trillede ind!!

Flot kæmpet alle sammen & hold nu op hvor bliver 2015 er spændende mx-år!!Sønderjysk terrænløb
Sædvanen tro afholdt Vesterbæk det årlige terrænløb og to gæve HMCCere var da også at finde blandt de mange deltagere....

På Crossnyt kan man læse at klubben mener der var 482 deltagere, på mylaps siger systemet 135??

Men vilde starter med masser af kørere, dét var dér..... Man kan se nogle af disse på facebook og hoooold da op... alle kørere var delt i to heat også var det bare ud af starthullerne..

Walter N... øh Anders Jacobsen deltog i Mx2 klassen og sørme om han ikke vandt hele baduljen en hel omgang foran nr 2... FLOT ANDERS!!!!

Ole Frank deltog i OB C 30.... En klasse hvor sølvrævene kæmper om trofæer, som var de 17årige igen... Ole gjorde det helt fantastisk og kom i mål som samlet 3er på dagen!! SÅDAN OLE!! FLOT...

Tillykke I to... Flot kørt!!

Regionsmestre & Micro DM-drenge
Sikke da en weekend.. Microerne lagde vejen mod Melby lørdag, hvor finalen i micro-dm skulle afvikles..
William og Willilam var max klar og Sjælænderne fik kamp til stregen på hjemmebanen....

William Krarup deltog i C 50 begynder og med en kval som 2er ud af 6 var stilen lagt for dagen...
1 kører formåde at køre fra William i begge heat, så med 2 x 2.plads sluttede William som samlet 2er på dagen.. SUPER slot kørt William!!

I C50 var William Søgaard klar bag bommen og ham viser SUPER form i år. Det gjorde han også til dette løb hvor han kvallede som 2 ud af 11 og få sekunder adskiller top 3, så der var lagt op til spænding!!
William vandt sit første heat, blev 2er i 2.heat og dermed samlet 2er på dagen a-point med nr 1..
FANTASTISK kæmpet William!! 
Så er vi nået til søndag og finalen i dette års regionsmesterskab...
Man må sige der var spænding liiige til det sidste!!

I C klasserne var der pokalrace og sørme om HMCCerne ikke gjorde deres for at få metallet med hjem..
Lynge Clausen har lige indløst licens og er bare super kørerne.. Han kørte 35+40point hjem og sluttede der dagen små 7 point fra podiet og dermed samlet 4er på dagen.. FLOT kørt Lynge!!
Lige bag Lynge har vi Anders som er ved at finde sin super-form igen efter det brækkede ben her i sommer.. Med 36 og 34 point var han sølle 10 point fra podiet og slutter dagen som flot samlet 6er..
FANTASTISK kæmpet Anders!!
Lige efter Anders har Bjarke sparket liv i konkurrence-genet og han trillede flot i mål som 8er på dagen, Sigsgaard hev 62 point hjem og sluttede flot som 10er på dagen.. FLOT KÆMPET DRENGE!!

I Cmx1 var Mikkel ene mand fra HMCC og han sluttede dagen som flot nr 6 i det skarpe felt af håbefulde unge crosskørere.. Flot kæmpet Mikkel!!

I C85 var der super flot kørsel fra HMCC-trioen og det var i dag Philip der hev flest point hjem og han sluttede dagen som samlet 5er, skarpt fulgt af Jonathan "Hole-shot" Roed som samlet 6er, begge a-point med 70 pinde i regnskabet.. Desværre måtte Frederik udgå med maskinskade, men der er ingen tvivl om at der her blev kæmpet!! FLOT KØRT DRENGE..

I C OB var Dan super stabilt kørende og med placeringer som 2+2 sluttede han dagen som samlet vinder!! SÅDAN!! FLOT KØRT...
Nu bliver det så ren klubmesterskab, for Ole frank var dælme også sneget østover og den gæve HMCCer sluttede dagen som samlet 5er... Lige i baghjulet har vi rookie OB-kører Jeppe O som samlet 6er og HMCC-feltet afsluttes smukt af Stig Gade som 7er på dagen.. FLOT KÆMPET DE HERRER :D!!

De andre HMCC-OBer valgte at sidde over, men Jackie... han var sgu kørt!! Suveræn vinder på dagen med 2 x 1.plads og dermed samlet 2er i stillingen for serien!! FLOOOT JACKIE!! Tillykke med resultatet!!
I Amx 1 var Frederik Goul super kørende og med en 2 + 3.plads sluttede han fortjent dagen på podiet med en samlet 3.plads på dagen.. FLOT kørt Frederik :D

I B125 finder vi lillebror Goul, Rasmus#417, og uha her var spænding om de sidste point i den samlede stilling.. Rasmus kørte nogle super heat og med placeringer som 3+5, sluttede han dagen som samlet 4er og dermed en VELFORTJENT og FLOT samlet 2.plads for serien.. TILLYKKE RASMUS :D SÅ FLOT!!

Mads Balleby der netop er rykket i B, havde en knap så hedig dag og måtte derværre udgå i begge heat.. Hæng i knægt.... :D Vi ved du er en fighter!!
I B mx2 var Kim, Oliver og Dennis bag bommen.... -og her var race for alle pengene og ethvert point var værd at hente!! Oliver kom som den førende af stillingen.. Oliver sluttede som 4+4 og dermed samler 4er på dagen. Kim P der viser super-stil hver gang han stiller op sluttede dagen som samlet 6er med placeringer som 5+7.. Dennis kæmpede med og han sluttede dagen som samlet 16er..
-og hvad giver det så lige i den samlede stilling...
Oliver slutter som samlet 2er i regionsmesterskabet, med bar 5 point til Vittrup, Kim slutter om samlet 3er og Dennis som samlet 5er.. HOOOLD NU KÆFT hvor er det flot drenge!! Fantastsik kæmpet & kæmpe tillykke med de flotte placeringer i dette års regionsmesterskab!!
I A mini var Mikkel Larsen bare kjor, som de siger deroppe på Thy..

90 point på Mikkels tavle, samlet vinder på dagen og selvom han missede 2 afdelinger af mesterskabet så rækker den massive point-indsamling til en samlet 3.plads i serien..

Det simpelthen bare flot Mikkel!! Sikke en sæson!! :D
Så kommer vi til B mini... Her var spændingen stor... Bommer har trukket hele serien som den førende og nu skulle det afgøres om sejren var i hus...
Viktor lagde inden afdelingen 3er i serien og stabil kørsel kunne nu sikre en podieplads...
Lasse Balleby deltog også og efter den uheldige afdelig i Herning hev han nu en flot 9.plads hjem på dagen.. Flot kæmpet Lasse!!
Viktor sluttede dagen som samlet 12er.. Bommer som samlet 3er... uha... gik det???
YES YES.. Viktor holdt sin 3.plads i regionsmesterskabet og der skal herfra lyde STORT tillykke med det velfortjente resultat... FLOT Viktor..

MEN..MEN... MEN...

Regionsmester B-mini 2014.. MARCUS BOMMER...
 
DET ER SÅ FLOT MARCUS & der sendes et kæmpet tillykke fra os alle!!
Imponerende kørsel gennem hele sæson & virkelig fuldt fortjent regionsmester 2014!! 
Kørerfoto af BMBP
Mini/OB fight & DM A-finale
Det foregik på Sjælland denne weekend og selv på øen er vejret uforudsigeligt....

Weekenden startede med race i Hedeland hvor 2.sidste afd. af DM mini/OB skulle stå..
Det blev en hård weekend for de seje HMCCere..
I OB C var Mr Gade bag bommen og han sluttede som samlet 14er på dagen, a-point med nr 13.
Flot kæmpet Stig!!
I OB 30 a/b var Dissing og Hedegaard til start og de fik kamp til stregen på det hårde underlag og de sluttede som 8er til Hedegaard, Hvilket gør at han nu ligger "sølle" 44 point fra podiet. På en 10.plads har vi den altid flot kørende Dissing.. Godt kæmpet I to :)
I OB Fyrre, fyrrig og fandenivoldsk hev Ole A en 6.plads hjem og der er nøjagtig hvad han også ligger i mesterskabet ligenu, med 74 point til podiet.. Flot kæmpet Ole!!

For de unge knejter i mini blev der viiiirkelig kæmpet om point og i B-mini måtte Bommer gennem en lang hård dag på kontoret..
I 1. heat vælter en konkurrent 1 sving foran Marcus, så  han styrter også..
Marcus starter en vild flot opkørsel men vælter igen midt i heatet igen på 12 pladsen, op igen og afsted i fuld fart. Viljen til at vinde kan ses i tiderne da han sætter sin hurtigst omgang på sidste omgang og slutter som nr 7 da han tager 2 konkurrenter 3 sving før mål.

I 2.heat får han en dårlig start. Han kæmper sig op til 7 pladsen og kan ikke komme videre, da han må kæmpe alt for meget med banen , finder ikke rytmen, og må kæmpe hårdt bare for at beholde 7 pladsen.
Samlet 7er på dagen..mister den røde plade, som har fulgt ham hele sæson og er nu bagud med 14 point om DM , men 3 pladsen fik også lukket et stort hul og er nu kun 9 point efter.
Motocross er så forbandet uforudsigeligt og man ser tit kørere der kæmper til sjælen næsten triller ud af kroppen på dem.. Der er ingen tvivl om at Marcus er en fighter og hooold nu kæft, hvor er det flot kæmpet!! Hæng i Marcus!!

Lasse Junge er nok weekendens glade overraskelse, da han deltog i B85, som den nye oprykker og hold da op... Hård bane er da lige sagen for det unge talent.. 5er på dagen!!
Det er dæleneme godkendt Lasse!! Flot kørt!!

I A85 kæmper Mikkel med de helt hårde gutter.. Der gives ikke mange splitsekunder væk i den klasse og det er da også 2 x Mikkel og Bastian der kæmper som vanligt i 1.heat, hvor Mikkel får en super start og de 3 musketerer giver en opvisning af kaliber helt til slut.. Mikkel slutter heatet med de hurtigste tider og en flot 3.plads.
I 2.heat sidder fætter uheld igen bagpå Mikkel crosser og han får en rigtig træls start og triller fra 1.sving som sidste mand.. Mikkel er kendt for sine vanvittige opkørsler og ja... den unge vestjyde må ty til endnu en portion vilje og den vilde jagt begynder... Fra sidste mand til 4er... Det sgu vildt.. Undskyld sproget... Samlet 3er på dagen og stadig 2er i den samlede stilling for DM 2014, kun 27 point fra 1.pladsen.. FANTASTISK kæmpet Mikkel - Hæng i!!
 

Nååååå... så har vi DM A finalen.. Danish-Mud-Race-Championship...
Serien har dælme ikke vært for heldig i år.. Afdelingerne i Randers og Næstved slap uden den store indblanding fra vejrguderne og i HMCC var vi ekstremt heldige med at der var dagen inden helvede brød løs, så alt redbull-gejl blev sønderrevet af vinden og telte fløj gennem ryttergården..
Puhha.... Men nu det slut for i år og det skal lyde stort skulderklap til de kæmpende arrangøre og ikke mindst til kørerne, samt kæmpe TILLYKKE til de nye danske mestre!!

Finalen stod i Slagelse og billeder fra aftenen inden, var nærmest så smukke som malerier..
Meeeen, så kom vandet og hold da op... Banen blev simpelthen så umulig at man aflyste efter alles 1.heat var kørt og deltagerantal var minimeret til 19 til start i MX2 og 16 i MX1..
I Mx 2 var Oliver til start og med 1 omgang i kval var dagen slut.. Banen var helt umulig..
Oliver slutter sin debut i Amx2 med at kvelle ind til ALLE afdelinger og en samlet stilling som 18er..
Det eddermame FLOT... Husk han er B-kører... Fantastisk knægt!!

I MX1 var Frederik, Scheel og Troelsen med og alle endte DNF.. Frderik havde dog en rigtig flot kval som 5er..
Samlet slutter Frderik som 16 i A mx1 (2 heat misset), Stræde 18er (2 heat misset), Troelsen 31er, Scheel 41 med kun 2 kørte afd. og Mikkel B ligeledes med 2 afd som 53er.. Hjorth nåede også at hive 8 DM point inden skader begyndte at drille, så en hård sæson for de gæve HMCCere, men herfra skal lyde et KÆMPE SKULDERKLAP for figther-instinkt og viljen til at være med!! SGU FLOT DRENGE!!

Solen tittede dog også frem i Slagelse ind i mellem.. Maria var nemlig starter-pige igen, som hun har været gennem hele sæson.. FLot kæmpet med vejrguder til dig også Maria :D

Pokalrace & Dm for B
Weekenden bød på race både på fyn og Sjælland, hvor vejret var laaangt bedre end her i Jylland..

I Svendborg havde man trimmet anlægget, så der var mac klar til finalen i Sjøholm MX cup..

Lasse Balleby deltog i B 85 og han havde lidt problemer i 1.heat, hvor han måtte udgå.. Han kom dog stærkt igen i 2.heat og sluttede dagen som samlet 21er.. Flot kæmpet Lasse :)

I B125 havde storbror Mads Balleby sin debut i B-rækken.. Og hold da op, det gik dælme godt..
Mads sluttede dagen som samlet 5er med 70 point.. SUPER FLOT MADS!!

I C mx1 var Mads Gade Faartoft til start og da han har kørt hele serien, var der ikke bare pokal at hente på dagen men også en placering i den samlede stilling..
Mads kørte placeringer ind som 4 og 3er, og sluttede dermed dagen på podiet som samlet 3er på dagen.. Det gav endnu en stak point til den samlede stilling, hvor Mads løb med sejren!! Vanvittig flot Mads!! 

I C mx2 var endnu et par gutter fra ABC Racing til start.. Esben og Kevin..
Med plasering som 4 og 8, sluttede Kevin dagen som 6er... Esben kørte sig til 1+2 og sluttede dermed som samlet 2er på dagen og fuldt fortjent pokal for indsatsen..
I den samlede stilling var begge drenge på podiet, da Esben vandt serien og Kevin tog sig af 2.pladsen..
SUUUPER flot kørt drenge!! Mon vi snart ser nogle B-kørere fra Ikast ABC Racing ??? :D
På Svebølle blev 4.afd af DM B afviklet og en lille håndfuld HMCCere var klar bag bommen..

I B125 har maskinproblemer drillet Rasmus og både Hans og Jonas sprang over afdelingen pga skader..
Men han gjorde det godt Rasmus.. Han sluttede dagen som samlet 11er på det stenede underlag, og ligger nu samlet 10er i stillingen om det danske B-mesterskab.. Godt kæmpet Rasmus!!

I B Mx 1 Var Kasper Tot til start og med et 0 i 2.heat sluttede han dagen som samlet 18er.. Flot kæmpet Tot!!

I B mx2 finder vi heatet med de vildeste kørere.. på den fede måde....
Jonas Junge sluttde dagen som samlet 18er, Dennis som samlet 17er, Oliver som samlet 8er (kval 4er), Kim som samlet 7er (Kval 10).. Flot kørt drenge!! Pas nu på hinanden, når I ligger så tæt :)

Jubilæumsløb med udfordringer
Danmarks mest publikumsvenlige bane lagde i weekeden ud med DMU´s jubilæumsløb, hvor DM i de fleste mx-klasser skulle afvikles..

Det startede som en kamp med vejrguderne, enhver arrangørs mareridt..
Massive mængder vand gjorde at Mogens Voigt(HMCC) besluttede i samråd med klubben og stævneledere at aflyse lørdagens program. banefolk tog derfra over og kæmpede i timevis med den mudrede bane, så den kunne håbes klar til søndag...

Vejrguderne fik hvis dårlig samvittighed for søndag skinnede solen og der blev truttet klar til race.

I Mx2 klassen deltog B-kørerne Kim og Oliver.. De to kamphaner der virkelig kan presse hinanden og det var da helle ikke meget der skilte dem ad i den samlede stilling efter 2 svære heat.
Kim sluttede som samlet 20 med 18+21point og et par trin oppe af ranglisten finder vi Oliver, der viste flot kørsel på sin gl hjemmebane og han sluttede som samlet 18 med 24+20 point..
FLOT FLOT kørt I to.. Imponerende i et A-felt!!

I Mx1 var der en lille håndfuld til start fra HMCC og her var udfordringerne ikke mindre..
Mikkel B havde et par styrt og sluttede som samlet 31er i det skarpe felt, lige før har vi Michael VT som 30er, Scheel som 28er og en godt kørende Stræde som 18er, og Frederik der denne gang var til start på en gul maskine, kørte sig til en flot 12.plads på dagen..
FLOT kæmpet alle sammen!!

I Mini var Mikkel til start og det er lidt svært at tyde resultater, men da der findes et billede med Mikkel på podiet, så er der hvis ingen tvivl om, at den unge Thy-bo igen har vist hvor godt det kan gøres :)
Med Haarup og Bøgh lige foran, så sikrede Mikkel sig en FLOT 3.plads og dermed en solid stak DM-point.. FLOT kæmpet knægt!!

William og William var også til start i Micro-DM, men vejret gjorde det svært for de små og løbet flyttes..

Maria, der er starterpige for DM-serien, håber vi også havde en dejlig weekend, og der skal herfra lyde stort skulderklap til alle, ikke mindst til MMCK, som kæmpede en ulige kamp..
Micro Dm og Regionsmesterskab Maxi
Weekendens race startede i Esbjerg, hvor microerne skulle hente point i det danske mesterskab..
William & William deltog og udfaldet for de to var stortset i hver sin ende af scalaen..

William Kraup måtte udgå kort før heat, da raceren ikke ville starte.. ØV ØV!!

William Nielsen i C50 var derimod kørt med stort K... Han kvalle i tiden 1.26, 12 sek før nr 2..
Da bommen fladt var han bare kørt.. 2 x 1.plads og dermed ubesejret på dagen.. FLOT KØRT WILLIAM :D

Søndagen skulle Uhre stå mål med vejrgudernes vandmængder, og de gæve HMCCere der var max klar til pointhøst!!
I C85 Var Jonathan, Frederik og Philip til start og de kæmpede alle super flot i de dybe huller..
Philip kom ind som samlet 5er på dagen, Frederik som 4er kun sølle 2 point fra podie efter at ha kørt nogle flotte heat..
Podiet var dog max klar til Jonathan der hev en samlet 2.plads med hjem for sine heat, hvor han sluttede som 3+2...
FLOOOT KÆMPET DRENGE!!!

I B85 Skulle Bommer forsvare sin førerposition og der var spænding i første heat, hvor en besværlig start udløste en barsk opkørsel og de 2 x 1.plads vidner om hysterisk god form.. Førringen bibeholdes med et forspring på hele 38 point!! Fantastisk Marcus!!
I samme heat var Viktor super godt kørende og den stabile indsats gjorde at den samlede 3,plads i serien stadig er intakt.. Som a point med nr 3 på dagen, var det rigtig øv at pokalen ikke lige var i hus.. FLOT KØRT Viktor!!
Lasse Balleby var knap så heldig og måtte udgå i 1.heat.. Han sluttede som samlet 10er og et skulderklap for indsatsen skal herfra lyde...

I A85 var Mikkel bag bommen, og hvor var det suuper fedt at se ham race i lille DK igen..
ADAC var droppet og gensynsglæden blandt de mange HMCCere var stor..
Der var dog heller ingen tvivl om hvad vej Mikkel ville på banen.. Ham var kørt!!
I heat tog han næææsten nr 2 med en omgang og 2 x solide 1.pladser var i hus..
Samlet vinder på dagen!! 3er i serien med kun 2 kørte afdelinger..
FLOT MIKKEL - KLASSE MOTOCROSS!!
I OB var Jackie total overlegen under sine starter og der var ingen tvivl om hvem der kom først....
Samlet sluttede han som samlet 3er på dagen og ligger nu samlet 2er i serien..
Flot kæmpet Jackie!!
Kenny sluttede som samlet 5er, efter at have smidt diverse skjolde på banen i 1.heat og konstatering af at hele bagenden var ved at rive sig løs gjorde at dagen var slut for ham.. Ellers flot kørt Kenny..

I B125 var Rasmus og Hans til start.. Rasmus maskiner var ikke lige med på race, så synede til at blive en lang dag i Goul-lejren med et 0 i 1.heat.. meeeeen så fik de en håndsrækning man sent vil glemme.. Konkurrenten Mads Rasmussen fra RMS satte sin crosser over til Rasmus og Rasmus kunne derfor afslutte dagen med en flot 2.plads i 2.heat og samlet 6er på dagen.. Samlet i serien ligger Rasmus nu 3er, kun 3 point fra en 2.plads.. FLOOOT kæmpet knægt..
Flot race blev der også vist fra Hans.. Banen passede ham fint og han hev en super flot 3.plads hjem i 1.heat.. Hans døjer desværre med en knæskade, der har drillet ham i nogen tid og han måtte desværre vælge at blive på tilskuerpladserne i 2.heat, da smerten blev for træls.. Flot kørt Hans!!
-og riiiigtig god bedring med det drillende knæ...

I Bmx1 var Andre til sit aaaller første B-løb.. Han kæmpede bravt.. Heppe-koret var på plads og det blev til er flot samlet 9.plads på dagen.. Kasper Tot sluttede som samlet 11er efter en rigtig hård kamp i 1.heat.. Flot kæmpet drenge!!
I Bmx2 var dagens nok aller fedeste race..
Søren Harpøth kæmpede bravt i Uhres dybe huller og formen efter alle studenter-gilder er så småt på vej tilbage.. Han sluttede dagen som samlet 11 lige bag Jonas Junge som viser storform og rendyrket vinder-instink.. Han sluttede dagen som samlet 9er i sin nye klasse.. Lige foran Junge finder vi Dennis.. Den smilende crosskører der stabilt kører nogle flotte heat og dagen sluttede som samlet 8er og dermed nu som samlet 5er i serien..
-og nu kommer så den vilde historie om de 2 klubkammerater der altid kæmper om sejren.. Denne gang ikke anderledes..
Oliver og Kim kørte som om der var millioner puttet i de pokaler og det var super godt race..
Oliver stod alvorligt på hovedet under kvalen, men en 4.plads i første heat var ikke helt godt nok for den fandenivoldske thy-bo, der rendte med sejren i 2.heat.. Samlet 2er på dagen og stadig nr 1 i serien!!
Kim var super flot kørende og med 2 x 2 pladser var en sikker sejr i hus.. Kim der ikke har kørt alle afdelinger ligger nu flot 3er i serien..
FANTASTISK RACE DRENGE!! 

I Amx1 var Mikkel B med bag bommen.. og det var faktisk rigtig flot kørsel guldbamsen viste i det dybe sand!! Samlet 5er på dagen og nu samlet 3er i serien!!
I Cklasserne er det som regel pokal eller hospital, men skal da lige love for HMCCdrengene viste god stil og klub-ånd..
I kvallen lignede det en gang klubmesterskab i den samlede stilling..
Mads Balleby 2er, Ajers 4er, Dannie 5er, Mikkel 8er, Danny 12er og Jonas 15er..
Da heatene bragede løs var Danny og Mikkel godt kørende, men pludselig kørte Mikkel i Rep-zone og et styrt ved starten og en noget øm skulder, man troede havde været af led, gjorde at han desværre måtte udgå på dagen.. God bedring Mikkel!!
Danny viste at han udemærket kendte Uhrebanen og han sluttede dagen som flot samlet 2er i MX1..
Flooot kæmpet!!

I Mx2 ville jublen ingen ende tage.. Dannie Kucza kørte sit 2.løb i år og han viste super form med 2 x 2.pladser sluttede han som samlet vinder på dagen.. SUPER FLOT DANNIE!!
Ajers (Anders Jacobsen) der lige er vendt tilbage efter 7 uger med gips og brækket ben, viste at hans utålmodighed after at være tilbage i den gl form er ved at vær dér!! Han sluttede 1.heat som flot 4er, men så skal man da lige love for han blev vild i 2.heat.. Han vandt!! Han kørte super flot go han sluttede derfor dagen som super flot 2er!! Fantastisk Anders!! Slut med rygning til Martin :D
I samme heat var Sigsgaard bag bommen og Uhre drillede ham lidt på dagen og efter en snak i ryttergården lagde han ikke skjul på at han forsøgte at give sig 100%.. Han sluttede dagen som samlet 7er og der skal lyde -FLOT kæmpet herfra!!

I B125 kunne man næsten ikke tro sine øjne.. HMCCere klappede Mads Balleby banen rundt..
Han kørte helt suverænt og der er ingen tvivl om at de 45 + 45 point var velfortjent..
Der belv regnet kort og den meget lokale regnbyge da han stod på podiet var blot en understreglese af at MADS NU ER B-KØRER!! FAAAANTASTISK KØRT MADS og STORT TILLYKKE :D

Der skal herfra lyde stor tak til alle for hyggelig dag og tak til kørerne for FEEEEE race!!!

Mesterskabsløb, Pokalrace & VM-debut
Vi starter weekendens race på hjemmebane i HMCC..
3.afd. af regionsmesterskab nord blev afviklet på kyndigste vis af alle jer HMCCere..
Aldrig har et løb i total møgvejr, været afviklet i så flot stil og god stemning..
Af hjertet TAK til alle jer der var med til de MANGE timers klargøring, de der var med på dagen som officials og ikke mindst kørerne der sørgede for det vildeste race og Tony G der sørgede for god stemning gennem hele dagen :D

24 HMCCere deltog.. 9 fik metal..17 kom i top 5 - Alle lå i top 7 - og 2 måtte desværre udgå..
Det simpelthen bare FLOT!!

I B85 skulle Bommer forsvare den røde fornummerplade i mesterskabet.. Sikker stil og aggressiv kørsel på fedeste vis sikrede Marcus en samlet 1.plads og dermed stadig nr 1 i serien om mesterskabet med et forspring på hele 29 point!! FLOT MARCUS!!
Viktor kæmpede ligeledes med i B85 og det blev til en super flot 4.plads på dagen, samt fairplayprisen.. Viktor satsede egen placering efter et styrt, da han valgte at hjælpe en anden kører fri, som lå klemt under sin cykel!! Det er virkelig godt gået Viktor!! Du er nu samlet 3er i serien!!
Lasse Balleby fik motorproblemer og måtte desværre udgå i klassen, men så viste den unge kører klub-ånd på smukkeste vis og valgte at hjælpe i en flagkasse gennem hele dagen..
Tak Lasse, det er sgu god stil!!!

I Ob40+a/b var Ole A kørt.. Han hader regn, mudder og tunge baner, men skal da lige love for han fik vist hvem der havde hjemmebane med 2 x heatsejr og dermed samlet vinder på dagen!! FLOT OLE :) I Serien ligge Ole nu samlet 2er med deltagelse i 2 løb ud af 3 :)

I OB30a/b kom Hedegaard lige ind af bagdøren ved tilmelding og der var gang i den fra start til slut i begge heat, fede kampe og de vildeste race.. Samlet 1er på dagen og nu med i den samlede stilling.. Fedt race Kim :)
I samme klasse finder vi en kører som nu ligger 2er i serien.. Jackie D.. Samlet 3er på dagen og vært for sikker stil i den tunge sandkasse.. Flot kørt Jackie!!
Kenny sluttede som flot 4er på dagen og det er lige nøjagtig hvad han også ligger i serien lige nu :)
Flot kørt Kenny!!
Som samlet 6er og vært for hole-shot finder vi Dissing.. Han havde farten, stilen og viljen, men et par styrt måtte lade konkurrenterne forbi.. FLot kæmpet knægt!! Fede starter :D

I OB30 C var hele 4 HMCCere til start..
Dan H viste imponerene form og tog en samlet 1.plads på dagen, Jeppe O fulgte ham på poidiet som samlet 3er på dagen og hvor var det dog fedt at se!!
Som 4er på dagen finder vi Ole Frank der virkelig gav den gas og leverede fedt race!!
Stig Gade sluttede feltet som samlet 5er og dermed må vi sige at alle Ober havde en rigtig flot dag på Troldkjær... En bane mange OBer frygter - men mon ikke det er hjemmebanekørerne de frygter mest ;) FLOT KØRT drenge!!

I B125 var det super fedt at se Overby på cyklen igen after sit brækkede kraveben, som han pådrog sig til HMCC´s klubweekend.. han havde kun kørt ganske lidt på Hoope park i Tyskland, siden lægerne gav deres ok, men det var dælme ikke nemt at se i sandkassen.. Samlet 4er på dagen og dermed en total godkendt præstation!!
Som 5er på dagen finder vi Rasmus Goul.. En kører det er ved at have opbygget den flotteste stil, så han nu ligger samlet 2er i serien med kun 5 point til 1.pladsen!! FLOT RASMUS!!
Som 6er på dagen har vi Hans, der virkelig er ved at finde sig tilpas på 125eren.. Samlet 6er er også hvad han ligger i hele serien, så kæmpe skulderklap og flot kørt Hans!!

I Amx1 var Allan Scheel til start sammen med Mikkel B...
De to herre er altid vært for en gang vild og voldsom race, men det var M Hansen og de andre DM-stjerne også klar på, så Allan og Mikkel måtte lade podiet stå og slutte som samlet 5er og 6er på dagen.. Flot kæmpet drenge!!

I Amx2 var Frederik med.. Fantastisk race på 2½er-cyklen og han sluttede som samlet 3er på dagen!! Flot kæmpet knægt!!

I Bmx1 var Mikkel Hjorth mega uheldig.. Han havde vanvittig fart på, men måtte en tur i jorden og kunne desværre ikke forsætte.. En tur ved sammeritter, men en arm han ikke kunne mærke og heldigvis fandt man bare ud af det var det voldsomme slag.. FLOT KØRT ELLERS MIKKEL!!

I Bmx2 var der dagens fedeste race.. 5 HMCCere til start..
Harpøth er ved at finde sig tilpas i B-rækken og han sluttede dagen som super flot samlet 7er på dagen i det vilde felt.. Jonas Junge er ligeledes ny-oprykket og hans sikre flotte stil kørte ham til en samlet 6.plads på dagen.. Dennis havde nogle super flotte heat og der er ingen tvivl om at han kender sin hjemmebane, for det var super flot kørt, med kval som 4er og en samlet 4.plads på dagen!!
På podiet finder vi så to kamp-haner... Dagens fedeste race.. To kørere der kan forvandle næsten alle til omgangs-kørere når de først kommer i clynch med hinanden om point..
Kim P og Oliver.. Oliver vinder første heat - Kim 2.heat, så spændingen var stor..
Kim løb med sejren og Oliver lige i hælene med en samlet 2.plads. FEDT RACE DRENGE!!
Oliver fører ligenu mesterskabet med 5 point og KIm ligger på en samlet 5.plads med en misset afdeling, så jaaaaaa der er lagt op til en spændende finale og vi håber de røde frontnumre forbliver i HMCC :D

FEDT RACE ALLE SAMMEN!! TAK FOR EN DEJLIG DAG TIL JER ALLE!!

Efter lørdagsrace i HMCC lagde Kolding bane til 4.afd af Sjøholm cup og en hel del HMCCere lagde vejen forbi.. Solen var med dem og flotte præstationer blev det til..

I C85 var de to gæve flagofficials fra mesterskabet i HMCC max klar til race..
De plejer at trille over mål lige i baghjulet på hinanden... Men denne gang er stillingen byttet..
Frederik slutter dagen som samlet 11er og Jonathan som samlet 13er.. FLOT KÆMPET DRENGE og 1000 tak for indsatsen lørdag!! Hæng i, så er der snart podiepladser til jer to!!

I C125 var endnu en af lørdagen officials klar til race.. og han var max klar!!
Mads Balleby kørte 2 superflotte heat og sluttede dagen som samlet 2er.. VANVITTIG FLOT MADS!!
Det varer ikke længe før vi har en B-kører her.......

I Cmx1 var Mads GF Team ABC ikke færdig med at hente pokaler for denne sæson... Han har fin stil på de hårde baner og sluttede sikkert dagen som samlet 2er.. RIGTIG FLOT KØRT MADS!!

I Cmx2 finder vi en hel håndfuld HMCCere..
Anders J der lige har rejst sig fra et brækket ben sluttede dagen som samlet 17 og selvom han selv syntes det er rigtig træls, så er det super flot kæmpet og der er ingen tvivl om at formen nok skal vende tilbage!! Kucza var også med bag bommen og den megen træning her i foråret kan ses..
Samlet 11er på dagen og et stort skulderklap herfra!! FLOT DANNI!!
Som samlet 6er finder vi endne en fra Team ABC-racing.. Kevin, som sluttede dagen som samlet 6er.. FLOT KØRT KNÆGT!!
Et par placeringer derfra finder vi Esben.. Team ABC.. Han står på podiet.. Samlet 3er på dagen og kun 2 point fra nr 2.. Det er dælme flot kørt Esben!!

I Bmx2 fandt Jonas Junge vejen fra HMCC´s mudder til Koldings støv.. Nyoprykket og samlet 8er på dagen... Der er super flot kørt Jonas!!

Flot kæmpet til jer alle - Fedt at se så god form her midt i sæson!!
Så kommer vi til VM-debutanten... Mikkel Larsen..
Han ramte den nyanlagte bane i Belgien kl 01.45 lørdag morgen og efter få timers søvn skulle kvalen køres!!

Den nyanlagte bane i Belgien, havde de samme vejrguder, som vi i HMCC, så en max mudret bane mødte de forventningsfulde kørere da de holdt ved indkørsel til banen..

87 kørere skulle dyste om de 40 pladser i VM-heatene... 29 lande var repræsenteret..
Både Larsen og Haarup skulle kvalle i den hårde gruppe med alle EM konkurrenterne, men de klarede den begge i bedste stil.. Mikkel kvallede flot ind som 11er i det hårde felt!!
Nu skulle man jo tro at heldet endelig var med Mikkel, men årh.....
Mikkel får pludselig voldsomme mavesmerter og familien er meget bekymrede da Mikkel insistere på at blive hjulpet i tøjet for at trille til bom i 1.heat..
Bommen falder.. Mikkel er som skudt ud af en kanon, men smerterne er ikke til at holde ud for den seje knægt, så han må slutte efter 1.omgang og trille hen til bilen, hvor han af team og familie hjælpes til at hvile...
Mikkel har før oplevet disse pludselige mavesmerter og ingen ved hvad det egentlig stammer fra efter utallige undersøgelser.. Man skulle jo tro at engang VM-heat skulle kunne sætte gang i maven hos enhver, men Mikkel siger her bagefter at han er ligeglad med om det er klubmesterkskab eller VM, han vil bare gerne køre og det er da en fantastisk indstilling at have!!

Et at have hvilet et par timer er den gæve vestjyde pludselig fri af smerter og han VIL bare ud at race..
Han trille målbevidst mod bommen... med et misset 1.heat, skal der nu køres stærkt..
Ved siden af holder de andre 39 bedste i hele verden... I HELE VERDEN...
Konkurrenterne fra EM kender Mikkel og de ved han er mand for engang fedt race...
Bommen falder.. Mikkel er med midt i feltet.. Runder 1.omgang som 17er..
Han kæmper sig op som 13er, men NEEEEEEEJ, så der styrt... Mikkel´s styr er skævt...
Ud i rep-zone.. styret rettes op.. afsted igen.. ligger som ca 21er...
Så tager fanden ved den gæve jyde... Han kører som en drøm.. Kæmper og sætter fantastiske tider..
Da målflager ses, kører Mikkel over som 12er i 2.heat!! det jo helt vildt!!
det burde vær UMULIGT at kæmpe sig næsten 10 placeringer op i et VM-felt..
FAAANTAASTISK KØRT MIKKEL!!

Med et 0 i første heat og en placering som 12 i 2.heat, slutter Mikkel som samlet 17 i VM-afdelingen..
SAMLET 17er...... Det jo helt uforståeligt, næsten uopnåeligt og der skal lyde KÆMPE tillykke fra alle os i HMCC.. FANTASTISK SÆSON MIKKEL... Ord er slet ikke nok til at beskrive dét I har bedrevet i Team Larsen... I har vores dybeste respekt!!
Pokalløb med gevinst
Mens vi svedte i vildskab på Troldkjærbanen, så vi kan blive klar til race i den kommende weekend, var en flok HMCCere til pokalløb rundt i landet, og sikke da nogle flotte resultater de kan hive hjem her midt i sæson.... :D

Heeelt oppe nordpå skulle en afdeling af A-racing cup afvikles og 9 HMCCere havde taget den lange vej mod Frederikshavn.

I C85 kæmpede Philip med og han var spændt da han aldrig havde kørt der før.. Der var kamp til stregen og Philip trillede i mål som 9er på dagen. Godt kæmpet knægt - Hæng i...

I B85 var Viktor bag bommen og han sluttede ligeledes på en 9.plads for dagen, hvilket er flot kæmpet i den klasse af vilde knægte...

I Cmx2 var Anders J og Sigsgaard til start og man må sige Anders kæmper hårdt efter sin skade med brækket ben her i sommer, så bare dét at komme aftsted og køre med er flot kæmpet, selvom man ikke er på toppen og slutter som samlet 16.. Jonas blev samlet 13er for dagen.
Flot kæmpet I to...

I Cmx1 var Mikkel uuuuuhyggelig tæt på podiet, men sluttede som virkelig flot 4er på dagen, blot 2 point fra metallet.. Godt kæmpet Mikkel!!

I OB 30a/b var Jackie med og så bliver der altså ikke givet ved dørerne.. 1er i første heat - 3er i 2.heat og dermed samlet 2er på dagen.. FLOT kørt Jackie..

I Bmx1 var Kasper Tot klar til at samle point, inden serien rammer hjemmebane her i Holstebro til finalen i oktober, og det er et flot tempo han viser i år, trods langvarig skade sidste år..
Samlet 6er på dagen.. Det er sgu godkendt!! Flot Kasper..

I Bmx2 var Oliver Whipmeister Nielsen og Mads D Svendsen bag bommen og her bliver der altså givet gas.. Mads er nyoprykket og kæmper for vildt med en skulderskade, så 0 i første heat og 22point i 2.heat giver en samlet 24.plads på dagen.. Godt kæmpet Mads og dejligt at se dig trille med igen!!
Oliver kender kun én vej og det er fremad.. Han er ligeglad med hvem der er bagved/foran og hvad der står på deres trøje.. Han kører bare og lader sig ikke skræmme... 3er i første heat og 1er i 2.heat, ja det giver samlet 2er på dagen kun 2 point fra dagens vinder.. VANVITTIG FLOT KØRT OLIVER!!

Flot kæmpet alle sammen, Godt at se I stadig har kampgejst her midt i sæson!!
I Børkop var 3 HMCCdrenge afsted til Sjøholm cup og ja...
Metal til hele banden :D
I Cmc1 var Mads G Fårtoft til start og han sluttede dagen med stabil kørsel og samlet 3.plads på dagen :D SUPER FLOT MADS!!

I Cmx2 var Esben Clausen bag bommen og med en 2.plads og en 4., ja så ender han som samlet 3er på dagen også :D SÅDAN KNÆGT!! FLOT KÆMPET!!

Så har vi en kører, som har haft en længere skadespause på ca 4 mdr., da ledbånd i skulder er stortset væk.. Frustrationer over den lange skade og dét at savne sin sport, ja det lod Ronni hvis flyde ud under sine heat for hold da op.. sikke en kampgejst...samlet 2er på dagen.. det jo vildt..
Vi håber skulderen kan klare det kæmpe skulderklap der hermed sendes.. FLOT KÆMPET RONNI!!

Mens resten af Team ABC tager pokaler, skal der lige lyde en rigtig god bedring til Stefan Knak, der tog sig et voldsomt styrt under træning i Kolding.. Kram fra os alle..
The goat - veteran games & VM
Mens vi andre tumler rundt og nyder den danske sommer, træner lidt og bare nyder lidt sommerferie, er der et par stykker som fået nogle fede oplevelser i rygsækken & en helt speciel KÆMPE STOR oplevelse venter en ung HMCC-kører...

Mens træningslejre buldrede løs i HMCC´s sand var Mikkel#313, Brian#93 og Mette Jensen draget mod Sverige, hvor mange lige havde gæstet Uddevalla for at se VM..
En helt speciel oplevelse ventede.. Manges drengedrøm blev indfriet for Mikkel og Brian..
Træningspas og vejledning med selveste Ricky Carmichael #4......
Vi håber de alle havde en fed og uforglemmelig tur :D

Mens sommeren banker sin hedebølge gennem lille DK, havde en lille håndfuld fundet vej til Uhre-banen ved Karup, hvor det trditionsrige veterangames skulle køres.
Hvert år summer banen af veterancykler og deres kørere fra hele norden.

Et super hyggeligt stævne der i år også blev gæstet af et par HMCCere..

Ole A kørte med i OB40 og han hev en super flot 5.plads hjem samlet for dagen i klassen med de garvede sølv-ræve..
Dissing kørte med i OB30 og han kender banen super godt, så den drilske muld kunne ikke tage pippet fra ham under den varme sol og en flot 6.plads blev det til samlet..
I C-open/eller junior klassen som det også kaldtes blev Danny Lorentsen flot nr 16 i sin kamp om point.. Flot kæmpet I tre seje gutter!!!

-og hov..hvem har vi der i 85klassen.. Han er hurtig.. Han er vanvittig hurtig..
han kvaller i tiden 2.05.497 og nr 2 i kval var 9 sek langsommere med tiden 2.14.147.
Gæt hvem den flotte kvaltid er.......
jep.. Mikkel Larsen.. og jeg ved ikke om de glemte at flage ham ud efter kval, for det ser da ud til han bare var kørt... 45 point + 45 point.. det gir max-point og dermed en suveræn 1.plads.
vanvittig flot Mikkel!! Tillykke med metallet :)
Under stævnet var der også plads til leg... tallerken-race- eller speedway, som det også kaldes, dog med crossmaskiner for at peppe det lidt op :D *se billede

Mikkel Larsen kendt som #326 i lille Dk og #406 rundt i Europa har været god for en del spændende nyheder i år gennem MX-livet i familien Larsen..
Han har netop kørt EM finale i FInland og ville nu fokusere på ADAC og DM, men noget er kommet i forkøbet....
Mens Mikkel´s cykel står og venter i bilen og familien får et velfortjent hvil i sydens sol, venter der et hektisk døgn når de lander med flyveren igen...de har nemlig kun få timer til at nå til Belgien..
Mikkel er udtaget til at repræsentere Danmark ved VM, hvor en helt nybygget bane venter på de omgange den ynge jyde kan smide i kampen om verdensmesterskabet i motocross...

DET BLIVER SÅ VIIIILDT!!! NYD DET MIKKEL/TEAM LARSEN!!

Vi vil heppe på jer alt vi kan & hermed sende vores dybeste respekt for det I kan!!
EM finale i Finland
Så er EM-eventyret slut for i år...... Mange tusinde km på landevejene, tusinde sommerfugle i maven, håb og drømme i én stor sammensurium..

Mikkel kæmpede side om side med de absolut bedste ungdomskørere i Europa og de sidste forventninger/drømme skulle indfries i Finland i denne weekend, hvor EMX85 finalen skulle køres sammen med MX-GP.
Som sindige vestjyder forstår man knapt hvor stort det er.... Mange har set MX-GP, men kun få har været med bag bommen.. At være midtpunkt i det gigantiske set-up, at føle tusinders blik når man stille triller over præsentationspodiet, og annonceres som "Mikkel Larsen - Denmark", det kan gi selv den sejeste gut kuldegysninger og summen i maven..
Mikkel havde her sit livs MX-oplevelse og det er fuldt fortjent at hele Team Larsen fik mulighed for at opleve denne imponerede kulisse til ære for motocross og de talenter der er lige nu..
Mikkel har gennem EM-sæson kørt nogle flotte heat, når grej, transpondere og setup spillede..
Det har ikke været nemt, at køre alle kval-heat rundt i Europa og heldet syntes ofte ikke at ville se Mikkels vej.. Men han klarede at komme i top 10, og dermed sikre sig adgang til Finalen, og dét endda med misset heat pga transponderbøvl.. DET ER IMPONERENDE I SIG SELV!!
Som privateer i det her game er det ikke bare noget man gør og der skal lyde den dybeste respekt til Familien Larsen for at det her kunne lade sig gøre overhovedet.. Det SÅ FLOT!!
Med en samlet 3.plads fra Slovakiet og en10.plads i Finlands warm up, var det ikke mindre med summerfugle under Mikkel´s brynje da bommen faldt til 1.heat..
Der gik dog heller ikke mange minutter for fætter-Held igen vendte det blinde øje mod Mikkel og BOM, fanget i mega styrt....
Da Mikkel fik sig viklet ud, sad gearpedal bøjet op mellem ramme og motor.. Den beslutsomme knægt fik bukseret cyklen rundt og far Jørgen/Chef-mekker gjorde sit bedste for at udrette skaden hurtigst mulig..
Mikkel var afsted igen og nu som absolut sidste mand i feltet.. En hård opkørsel satte i gang og gennem imponerende kørsel, sluttede Mikkel som 29er i det første heat...
Flot kæmpet Mikkel!!!
Efter resten af lørdagen med at lure tricks ved de store GP-kørere som Cairoli og Herlings, var Mikkel max klar til at tage kampen op igen under søndagens heat..
Han kom godt fra start og lå i den pæne del af feltet, hvor han har sin force i en stabil og teknisk flot kørsel... Men hva f........, så er der effektproblemer og maskinen trækker ikke som forventet.. Mikkels maskine er max-presset og han holder den i det mest effektfulde tempo han kan heatet ud..
-og det var faktisk ikk så ringe... 14.plads blev det til og dermed sluttet Mikkel som samlet 16er på dagen..

Tilsammen rækker det hele til en samlet 19.plads i Europamesterskabet for 85klassen..
Det er faktisk vanvittig flot en præstation af både Mikkel og Team Larsen!!
Samlet 19........ I Europa..... Kæmpe stort TILLYKKE fra os alle - Hvor er det FLOT!! Wuuuuuuuhuuuuuuu :D
-og nu tænker I nok at Team Larsen har fortjent lidt sommerferie... -men sprøger vi Mikkel så fokuserer ham Max på Adac og DM, så sommerferie vil blive med endnu engang MX-drømme :D

Det største kram fra os alle i HMCC til hele Team Larsen
weekendstævne & Em-finale
Sidste weekend blev det trditionsrige weekendstævne i Haderslev afholdt..
Der plejer være en del HMCCer afsted, men kun 2 deltog i år...
I C mx2 var Sigsgaard med og han sluttede sine 3 heat samlet som 9er på dagen ud af de 12 i den klasse..
I C125 var Mads Balleby med og han sluttede sin 3 heat gennem weekenden med flotte resultater og en tur på podiet.. Ud af 15 deltagere i klassen kunne de 12 se sig besejret af Mads, der sluttede som samlet 3er..
FLot kæmpet drenge!!
Mens vi andre nyder den danske sommervarme er Mikkel Larsen og familie på vej mod nord..
Helt derop hvor folk må tænde en sauna for at få det varmt nok og hvor myggene er på størrelse med helikoptere.. Finland..

Mikkel´s resultater i EMX-seriens kvalrunder rundt i Europa sikrede ham en plads i finalen der køres denne weekend i Hyvinkää, Finland..
Vi ønsker Mikkel det bedste på turen & håber han og familien får en fed oplevelse!! :D
Dm for B-drengene, cup & EM-eventyr
Så var det B-kørernes tur til at hente lidt flere point til årets mesterskabsstilling.
Banen var Hedeland, og det hårde underlag er som regel en prøvelse for sand-gutterne, men degjorde det dælme ganske fornuftigt!!
I B125 var Rasmus til start som ene HMCCer da både Jonas og Hans er skadet.. Vi håber dog snart de er med igen.. Rasmus har haft en flot sæson, når grejet ville makke ret, og med en kval som 8er og samlet placering som 9erpå dagen, så er Rasmus pt på en 12.plads i serien. Flot kæmpet knægt!!

I Mx1 var Mikkel Hjorth bag bommen som eneste HMCCer og med en samlet 14.plads på dagen, så ligger han pt samlet 7er i serien.. SUPER flot Mikkel!!

I Mx2 var Oliver, Dennis og Kim til start.. Dennis kørte sig til en 23.plads på dagen, og lidt længere oppe finder vi Oliver og Kim.. De to klubkammerater ligger utrolig tæt i år, til tider FOR tæt :), og de trillede da også i mål med kun 1 placering mellem dem.. Kim 10er(kval 14) og Oliver 12er(kval 6).. Flot kørt alle 3..
Kim ligger pt 7er i den samlede stilling, Oliver 11, da han missede et heat i starten af sæson, og Dennis 18er.. Flot kæmpet drenge!!
Lidt semi-hårdbane krydret med lidt plæver fra morgenen af, var hvad A-racing cup serverede på mors, da to heat skulle føjes til serien søndag.. Solen skinnede gennem dagen og alle havde en flot dag..
9 HMCCere deltog og flotte resultater blev det til..

I C85 Kvallede Jonathan, Frederik og Philip ind på flotteste vis,Jonathan med det længste strå og kun overgået af hjemmebane champen Max. I heatene kørte de super flot og de sluttede således: Jonathan 9er, og så ved vi jo Frederik er lige bag og det er han også denne gang som samlet 10.. Utroligt I to :D
Og Philip har vi så som samlet 13er på dagen.. Flot kæmpet drenge!!

I B85 var Viktor med og der gives bestemt ikke ved dørerne i denne klasse i år, så flot kæmpet Viktor, der sluttede dagen spm samlet 7er!!

I Cmx1 var Mikkel Jensen riiiiigtig tæt på podiet i den samlede stilling på dagen... han var a-point med nr 3, men måtte nøjes med en super flot 4.plads..
Du tager den næste gang Mikkel :D Flot kæmpet!!

I Cmc2 er Jonas Sigsgaard ved at finde sig tilpas på 2½eren og han sluttede dagen som flot samlet 9er.

I OB30a-b var Jackie på sin gamle hjemmebane og han sluttede flot dagen som samlet 4er, kun 2point fra podie.. Flot kæmpet jackie..
I OB c var Mikkel´s far Brian Jensen til start og hovsa... der var sørme en pokal med hjem som samlet 3er på dagen.. Tillykke med metallet Brian :D

På podiet var Oliver også i Bmx2... Total overlegen præstation af de unge talent.. kval i tiden 2.15, og der er 4 sekunder hurtigere end nr 2 i klassen.. I heat så han sig aldrig tilbage og han hev flot 2 x 1.pladser i hus.. Samlet 1er på dagen og med sikkerhed mand for noget af dagens flotteste race..
Fantastisk kørt knægt & godt kæmpet af jer alle!!
Så er der eventyr for alle pengene...
Mikkel Larsen, der i år har både DM, ADAC og EM i kalenderen er hårdt spændt for og det er os en gåde hvor al den energi kommer fra... de må have noget specielt i grundvandet på Thy :D
Sidste weekend hed det Portugal, og derfra gik tour-bussen direkte til Slovakiet.
Mikkel kvallede som 8er efter en del tidtager-bøvl og lodtrækning også tilbage igen..
I 1.heat kørte Mikkel sig til en flot 6.plads og med de skarpe konkurrenter var dét i sig selv super flot kørt!!
Men så kom 2.heat........
Opsætning var trimmet, farmand var klar ved sidelinjen og Mikkel holdt MAX-klar ved bommen...
I heatet lå Mikkel side om side med vildbassen Francetti som lå nr 1..
Mikkel laver en lille kørerfejl, og springer for landt på et hop.. nr 3 passerer .Mikkel og der er nu kun de 2 kørere foran i Mikkels univers.. Francetti fejler og Mikkel er nu 2er..
Han har så god fart på, at 1eren ser ud til at ville overgive sig...
Men hvad er nu det.... rødt flag og heatet afblæses kørt før slutning..
Lyn og torden er over banen og løbsledelsen tør ikke lade løbet forsætte..
Omgangen trækkes fra og Mikkel noteres som 3er i heatet..
Stillingen gør at Mikkel slutter som samlet 3er på dagen og velfortjent hyldest til TeamLarsen.

Point-høsten sikrede Mikkel plads i EM-finalen der køres i Finland og hold da op hvor vi glæder os til at høre om endnu et eventyr!!
Flot kæmpet Mikkel, du fortjente virkelig denne her tur på podiet.. I fortjente det!!!
EM, Weekendrace og regionsmesterskab
Det traditionsrige 2-dagesløb "Grand junior" blev i weekenden afviklet i Næstved.
Kim P#121 var med bag bommen i Bmx2.. Kim havde 4 supergode heat og 3 x 4.placering, samt sidste heat som 3, gjorde at KUN var sølle 8 point fra podiet.. En solid indsats og setup der spillede, gav Kim super god træning her inden næste B-DM, hvor han ligger 3er pt .
Tillykke med den flotte 4.plads ved Grand junior Kim!! FLOT Kæmpet..
William #517 var i weekenden til Reigonsmesterskab i Micro..
Skal da lige love for han var kørt..... -og han så sig ikke tilbage!!
Han kvallede i tiden 1.09.253
Han kørte endnu hurtigere i sine heat med hurtigste tider som 1.06 og i andet heat 1.04..
Det er dælme flot og han sluttede af med placeringerne 1+1..
Altså samlet vinder på dagen og dermed 50point kontoen!!
Det er vanvittig flot kørt og der er ingen tvivl om at et lille talent er på vej her..
SUPER FLOT KØRT WILLIAM!! :D

Under samme løb blev DM pitbike afviklet og her efter 3. afdeling ligger HMCC´s Andreas Ø nu 5er i den samlede DMstilling efter han endda missede afdelingen på Sjælland..
Samlet 4er blev han i denne afdeling med en 4. og en 3.plads.. FLOT KÆMPET ANDREAS!!
Under sydens sol i Portugal var Larsen-familien afsted for at repræsentere den danske fane under EMX 85..
Mikkel havde en fornuftig kval med en placering som 14er og spændingen var stor da heat skulle køres mod de bedste fra Europa... I begge heat kørte Mikkel over mål som 11er og han ligger nu lunt til en flot samlet placering i EM, hvis resten af serien køres.
ADAC-serien i tyskland har desværre valgt at lægge afdelinger af deres mesterskab oveni EM-serien, så det blier super spændende at se om Mikkel vælger Finland eller Tyskland som sit næste løb.
Meeeeen man har vel lov at håbe Mikkel syntes EM er sjovere end ADAC, selvom kampen er stortset ligeværdig i de to serier..
Det er ikke nemt at være Mikkel Larsen fra Danmark, når modstanderne også kipper med deres national-fane og resurce-tanken her midt sæson er ved at være gjort et godt indhug i..
Det er SÅ imponerende at I, familien Larsen, kan gøre det her, formår der her og I skal hermed vide I har vores dybeste respekt, mens vi weekend efter weekend følger jeres færden rundt i verden, jeres mx-liv.. Det er SÅ fantastisk!!
Flot kæmpet til dig Mikkel & kæmpe kram til jer alle !!
Kolding lagde lørdag bane til DM for OB og mini.. En super flot dag under den danske sommersol..
En lille håndfuld HMCCere var afsted, og alle kæmpede bravt..
I OB 30c var Jimmi bag bommen og samlet 14er blev det til på dagen.. flot kæmpet Jimmi..
I OB 30 a/b var Mr mx-track Hedegaard til start og her bliver der ikke givet ved dørerne, da også ære står på spil for de gravede herrer.. Kim sluttede som samlet 12er på den fede bane han selv har anlagt ;)
I OB 40 a/b var Ole A i klasse med de sejeste sølvræve og den gæve HMCCer kunne trille i mål som samlet 9er på dagen.. Flot kæmpet I gamle drenge ;)

Hos minierne er spændingen stor i år, da HMCC-drengene gør det rigtig godt!!
I mini B kom Marcus med den røde frontnummerplade.. den har han stadig, men pointforspringet blev dog reduceret.. En dårlig start i første heat, opkørsel og 7er i mål..I 2.heat går cyklen helt amok efter halvdelen af heatet som nr 2 og pludselig går den helt i stå.. den trampes igang og Marcus kan trille i mål som nr 19.. Samlet 13 på dagen og en hård dag på kontoret.. Hold hovedet koldt Marcus.. Der er flere heat i serien endnu!! Flot kæmpet knægt..
Videbæk var også med i B-heatet og det ser ikke ud som om der er sat en kval-tid på mylaps, men trods det så er begge heat flot gennemført og indkørte point rakte til en 25.plads i klassen..
det er sgu ikke altid nemt at være MX-kører og lige så uforudsigeligt som det hele kan være, lige så vigtigt er det at se jeres vilje til at være med!! -at genneføre... dét er fundamentet til vejen frem..

I A mini er Mikkel nu på dansk jord, men de værste konkurrenter er dog fulgt med.. Han kæmper med dem ved Adac, EM og nu i Kolding.. Mikkel er dog fokuseret på egen kørsel og en super flot indsats i sine heat, gør at han sluttede som samlet 2er på dagen.. Flot kørt Mikkel!!
DM A 3.afd
Så er 3.afd af DM for A-drengene kørt.. -og de B-drenge der turde være med :)

Nu er det ikke med armene højt i vejret denne opdatering skrives, for hold da op nogle heat drengen fik rodet sig ud i...
Kun 1 kører i Mx1 gennemførte begge heat..
Troelsen#93 kørte sig til en samlet 33.plads på dagen og skulderklap for fightervilje skal sendes herfra.. Godt kæmpet knægt..
Resten af mx1 drengene var rigtig uheldige og alle 2.heat står blanke..
Stræde #346 ligge pt på hospitalet med en itu-revt muskel i låret efter et vildt styrt.. Han sluttede dagen som samlet 29er..Scheel#65 sluttede som samlet 31, Frederik#412 samlet 36 efter indblanding i det styrt der kostede Jim B et brækket skinneben.. godt du slap med skrækken Frederik.. Mikkel B samlet 37, og Hjorth samlet 39...
Man ved slet ikke hvad man skal sige.. Som før nævnt så er MX så forbandet uforudsigeligt, og vi ved I alle kæmpede.. God bedring til de skadede og godt kæmpet drenge!!

I mx2 var Kim#121 og Oliver#434 bag bommen i det skarpe A-felt.. B-drengene lader sig dog ikke sådan skræmme og de kørte at par solide heat.. Kim der har kæmpet med en skade sluttede som samlet 26er og Oliver der missede 1.heat, sluttede 32er..
At I gør det, at I stiller op mod de bedste, at I kæmper og viser den vilje, det er SÅ flot drenge og til stor inspiration for den generation i repræsenterer!!
Keep up the good work!!!

Et lidt træls DM, men med Maria på starten, Søren og Susan i flagkasser og et hav af HMCCer på sidelinjen, ja så blev det alligevel en super flot dag og et rigtig godt arrangement..
FLOT kæmpet alle!!
Nye B-kører
De er startet i år..... De er vanvittig hurtige!!
Efter 1 år i DMCU, og nu et halvt sæson i HMCC er det med stor fornøjelse at ønske både Jonas og Lasse S Junge tillykke med oprykning til B-rækken!!

I er for seje drenge!!
Født fighter.....
Mikkel Larsen har endnu en weekend trukket hele mx-karavanen sydpå og denne gang mod de Østrigske bjerge, for det var faktisk næsten hvad bane-menuen stod på.. Vildt terræn og bjergskråninger der kunne få enhver til at gyse..
Mikkel kvallede som 8er i sin gruppe og så var der heat som hovedret på Mikkels menukort for weekendens race...
Adac er en meget populær serie og rigtig mange store profiler gæster løbene, så som de danske drenge, Kjær Olesen, M Hansen og det Hollandske talent Nick Kouwenberg der gæstede Troldkjær under DM A her i Holstebro..
Mikkel er ikke sådan at imponere, så han tager løbs-halløjet med ro og nyder bare at være afsted med familien og bare dét at race i sig selv.. Han er dygtig Mikkel og selvom heat bød på styrt for både ham selv og andre, så er han bare op og afsted igen.. Han kan lave opkørsler der imponerer enhver og det er en gåde hvor han får energien fra..
Banesektioner af den sværhedsgrad var dog en udfordring og Mikkel sluttede som samlet 19er og han ligger dermed samlet 9er i serien..
Det kan godt være samlet 19 lyder lidt træls, men når man er oppe mod eliten, så er der ikke mange der på verdensplan, kan gøre det meget bedre... DU ER FOR SEJ MIKKEL!!!

Hele familien Larsen får hermed et kæmpe skulderklap for deres måde at tackle mx-livet på dét plan hvor Mikkel er..... I kæmper sammen... I er vindere i vores verden!!!
Dm B, Pokalcup og EM
Efter et par fridage med masser af MX og hvor solen skinnede om kap med hmcc-humøret er der både gode, de rigtig gode, og mindre sjove oplevelser at berette om....

Banen i Hjørring lagde underlag til endnu en afdeling af Dm B og her var en lille håndfuld HMCCere afsted på det drilske underlag, en blanding af sand og "nøj sær kantet nøj", som Olivers lillebror ville sige :)
I mx1 klassen var Hjorth#86 og Kasper Tot#187 bag bommen og man skulle ikke tro skader havde præget deres sæson 2013, for hold op de gør det dælme fornuftigt i år.. Mikkel kvallede 9er og sluttede sine heat som samlet 12er på dagen.. Tot måtte desværre udgå af 2.heat, men kæmpede super flot gennem dagen og sluttede som samlet 33er.. hvis man skal tro på alt hvad man ser på facebook, så ramlede de to herre sammen under heat og de har nu aftalt at hilse på hinanden INDEN heat næste gang :D Flot kæmpet I to.. det er dælme godkendt!!

I MX 2 var de fandenivoldske 3 musketere afsted.. Kim#121, Oliver#434 og Dennis#272..
Dennis måtte en tur i jorden og tumlede en en skadet arm hele dagen, men han fuldførte og vi håber ikke armen er alt for træls.. Samlet 25 blev han, men vilje til at gennemfører overskygger enhver pokal.. FLot kæmpet Dennis..
Hvor kamphanerne for alvor hører til finder vi Oliver og Kim.. med kval som henholdsvis 4 og 8 var der lagt op til narrestreger af de to dygtige drenge..
Oliver lå 3er hele 1.heat indtil sidste omgang, hvor han lige var en tur i jorden og sluttede som 5er.. Kim kom i mål kort efter, da han også måtte en tur i sandet og 1.heat endte som 13er.
I 2.heat var de max klar til at ryste styrt af sig og de startede superflot og de kommer i mål som, Oliver 7er og Kim 5er.. Samlet sluttede de Oliver 4er og Kim 11er da en kører blev disket foran dem..
I er dælme et par vaske ægte superdrenge og I leverer med sikkerhed, altid det fedeste race..
Godt kørt drenge!!

I B125 var Rasmus#417, Hans#559 og Jonas#148 til start og maskinskaderne der jagtede dem i starten af sæson, ser ud til at være rystet af.. Ramus kvallede flot som 9er, Hans 16, og Jonas 19..
I heat ligger 125 klassen altid utrolig tæt, men HMCCdrengene gør det flot og samlet sluttede de henholdsvis: Rasmus 7er, Jonas 16er og Hans 20er.. Rigtig flot kæmpet alle 3..

Til DM B blev der også kørt pokalcup hvor 3 HMCCere var til start..
Jeppe "vild og voldsom" Olesen#238 sluttede dagen som samlet 18, hvilket er utrolig flot, når enduro har fyldt mere i kalender i år end mx-løb.. godt gået jeppe!!
Anders"break a leg" Jacobsen havde en suuuper flot dag og vinterens seriøse træning kan tydelig ses på kondi og overskud.. Han sluttede dagen som samlet 11er i den blandede C open klasse.. Flot kørt Anders!!
Men hva søren er nu det... En kører på podiet.. 2 x 2.plads og HMCC´s Jonas Storm Junge#721, der startde året som HELT NY i DMU må da snart være set af alle, da præstationer er helt uden sidestykke for den nye kører.. Samlet 2er på dagen og mon ikke der snart er en ny B-kører her??
FLOT FLOT kørt Jonas...
Det blev lørdag og Års lagde bane til Aracing cup, der også gæste HMCC i efteråret..
Man kan spørge sig selv om det var kørerne eller ambulancerne der havde hurtigste omgange, for skader var der dælme nok af....

I OB a-b var Jackie D#216 til start og han er ved at ha vist hans form i år, for pokaler bliver det til stortset hver gang.. Denne gang ingen undtagelse og Jackie sluttede som flot 1er på dagen.. Godt kørt Jackie!!

I OB C var Brian#93 bag bommen og det ser ud til der har været sket noget for 2.haet står desværre tom.. Vi håber det er maskinen og ikke Brian der har lidt overlast.. Samlet 5er blev det dog til i den lille klasse.. 

I C85 var Philip Naundrup#213 med og han havde efter resultaterne en rigtig fornuftig dag på banen, hvor han sluttede midt i feltet og som samlet 8er på dagne.. FLOT kørt Philip :)

I Cmx1 var Mikkel#313 til start.. og ja.. han så sig aldrig tilbage.. Med sin rolige stil kørte han 2x2 i mål og han sluttede derfor son SUPER FLOT samlet 2er på dagen.. FLOT MIKKEL!!! Godt kørt!!
I Cmx2 er det en helt anden historie.. Sigsgaard#14 og Anders#956 var begge til start.. Jonas kom i mål som sidste mand på den nye cykel, men hæng i knægt.. træning skal der til og den nye racer skal nok vise sig at være et fornuftigt træk.. flot kæmpet!!

Anders havde sådanset en super god dag.. Han kørte som om han havde stjålet cyklen og blev 4er i 1.heat.. Han var derfor max klar til 2.heat.. Fokuseret som aldrig før lå han på sidste omgang 3er også lige få hop inden mål sker det utænkelige.. Køreren der ligger nr 2 skifter spor da han sprimger og Anders lander lige i hans baghjul..
Hjelm, cykel og Anders tog skade og i morgen mandag skal et brækket ben opereres.. Det havde du sgu ikke fortjent knægt... Vi glæder os til du er klar igen!!
-Tak til familien Naundrup for at udvise klubånd på smukkeste vis og hjælpe familien under Anders styrt.. Det er godt gået <3

Flot kæmpet alle sammen

Nåååå.. sidste mand lukker og slukker.. På vej hjem fra EM-race er der lige tid til en lille sms til formanden og hvor er det dejligt, når I kørere lige fyrer et par nyheder afsted ;) Tak :)

Det var dog en blandet weekend for Team Larsen og det startede heeeelt af helved til med bil der brød sammen på vej mod Holland.. Værksted havde man altså bare ikke tid til og den stakkels mekaniker måtte i ren MX-stil anrette rep-zone midt på vejen.. En dysse blev efter megen møje og besvær skiftet og nu var klokken 3.30 om natten.. Bom bom.. Ny skulle den nye dysse sgu indvies..
man enkom på banen kl 6 og kl 7 var der teknisk kontrol, så ingen tid til hvile... overhovedet!!

Så var det kval-tid og man skulle jo mene al uheld var brugt op.. men ak nej.. efter anden omgang manglede man Mikkel.. En total eksploderet bagdæmper og en knægt med ondt i kroppen måtte afsted på anden cykel.. Uden søvn og med styrt i kroppen kvallede han som 18er i sin gruppe.. Lige med :D

Da der kun var 30 bomme, måtte 10 holde i anden række.. Fætter uheld sad stadig bagpå Mikkels cykel og han blev smidt i 2.række.. Værsågod... KÆMP..
-Det var lige nøjagtig hvad han gjorde.. Uheld blev rystet af og Mikkel kørte flot to heat hjem som 14er og 13er.. Samlet 12er på dagen..
Det er altså bare imponerende... SÅ flot Mikkel, du og familien er til stor inspiration for os alle...
(-var det mig, stod jeg stadig og sparkede på bilen på motorvej)
Vanvittig flot kæmpet af Familen Larsen og der skal sendes kæmpe kram til Mikkel fra os alle!!
EMX 85
Så er har Mikkel været endnu en tur til EM og det er simpelthen vild, den vilje som den knægt har...
Grejet kan nærmest smuldre under ham.. han kører bare... han fuldfører med kløgt og snilde...

I første heat bliver Mikkel klemt gevaldig i starten og han ligger som 5-6 sidst da heatet startes..
En flot opkørsel begynder og han ender som 7er i det vanvittig skarpe felt..
I 2.heat kommer han super godt fra start, men må kort efter sande at bagbremsen ikke virker..
Mikkel må nu kører på sin kløgt og snilde og slutter heatet  samlet 26er, trods den uheldige fejl på cyklen..
Alt i alt slutter han dagen som samlet 12 og det er da fantastisk under de omstændigheder..
FLOT KÆMPET BETTE :D

De næste afdelinger ligger i lande som Holland, Slovakiet og Tjekkiet, ture som ligger lidt udenfor lille vestjylland, men vi håber dig Mikkel har mod på de sidste ture, da en top 10 i EM er inden for rækkevidde....
Du for sej Mikkel!!!! Hæng i knægt, mekker og mx-mutter :D
Micro og PitStarz
Sikke da en weekend.. Løb i enhver landsdel og lige fra Micro til A..
RMS lagde bane til micro-regionsmesterskab og pit-race DM.

William var afsted i 50begynder-klassen og pointene syntes ikke at vill på kontoen, så han måtte slutte som samlet 8er på dagen, men forhåbentlig en løbsoplevelse rigere :)
Flot kæmpet bette :)

I pitbikeklassen var Andreas til start, og som I alle ved, så er han bare lyn-kvik på den lille pitbike..
Kjærgaard tog guldet, Harbo sølvet og Andreas Bronzen med sin fandenovoldske fantastiske stil..
Flot kæmpet Andreas :)

Bededagsrace
Svendborg lagde bane til 2 x race i weekenden og de lagde ud med de traditionsrige bededagsløb, hvor 7 HMCCere var til start.
Som god træning til DM dagen efter var Mikkel til start i A 85, Han kom direkte fra Kolding, og HMCC´s K1-træning, så han har dælme fået kørt i weekenden.. Træt blev han dog aldrig..
Han startede med at kvalle 1 sek før alle andre.. så tog han pulsen på heat 1 og blev 2er, inden han satte alle sejl til og for alvor hev point fra hylden, som 1er i 2.heat.. Samlet 1er på dagen og max klar til DM. FLOT kæmpet Mikkel :D

I B85 havde Lasse Junge sin debut i B.. Der hører han til, for hold da op en flot start.. 5er på dagen i sit aller første B-løb.. Det er super flot Lasse!!

I Cmx2 var storebror Jonas bag bommen og han havde hvis fundet rette setup til Svendborgs slagger.. Samlet 2er på dagen og dermed en solid stak point med hjem.. FLOT kørt Jonas..
Men hov...Hvem har vi så lige... Danni Kucza... og samlet 6er... Det er dæleneme flot kørt knægt og hvor er det godt at se dig kæmpe om placeringer rundt på landets baner!! FLOT kæmpet!!

I Bmx1 var Kasper Tot med og det gik rigtig fornuftig.. Samlet 6er på dagen og en total godkendt indsats.. Flot kørt ToT :D

I Bmx2 var Oliver og Kim til start..Kim måtte desværre udgå og vi håber ikke skader er årsagen..
Oliver var bare kørt og striden om point er som at gå gennem ild i den klasse.. Der blev ikke givet ved dørerne og Oliver hev en flot 5.plads hjem.. Godt kørt knægt!!
Mini Youngstar & OB
Lørdag i Svendborg bød på DM for mini/OB..
Man skulle jo tro Mikkel var træt efter flere dages race..
Næh.... Han var både taktisk og teknisk snild.. Et overskud der er misundelsesværdig..
Med fætte Oliver på lægterne til at heppe, gik top 4 i DM for mini A totalt i race-mode og der blev byttet placeringer gennem hele dagen.. Mikkel kørte klogt og hev en super flot samlet 2.plads hjem.
Fantastisk kæmpet Mikkel!!!

I B85 var Marcus og Viktor til start og her er der virkelig race for alle pengene når de vilde B-kørere lukker op for sluserne.. Viktor hev en  samlet 27.plads hjem på det uvante hårde underlag, mens Marcus måtte ned i starten og tage en opkørsel på ren vilje. Godt 20 placeringer hentede han og sluttede 1.heat som 5er. I 2.heat var han kvik og kom fri af startfelt, og det holdt han helt til slut med en flot 2.plads. Han sluttede 1 sølle point fra podiet, og dermed samlet 4er på dagen.
Vanvittig flot kæmpet I to!!

I Ob30a/b var Kim "a ka dælme law bane" Hedegaard til start og han kæmpede bravt på det hårde underlag, med Jeppe O som tro væbner og mekker.. De to fik skruet grej og mand sammen til en samlet 13.plads på dagen, hvilket er en udemærket indsats af de to gæve gutter :D

I Ob40a/b var Ole A bag bommen og det kan godt være han skriver 40+ på dåbsattesten, men vilje og gåpåmod det har han som en 17årig.. Samlet 12 på dagen og dermed en flot dag på det hårde underlag... Flot kæmpet Ole..

I C Ob var Dan og Jimmi klar til race og de kæmpede bravt.. Jimmi sluttede som samlet 16er og lidt placeringer derfra finder vi Dan på en 11.plads.. GODT kørt I to :D
DM A Kongerne af Næstved
2.afd af DM - Sjælland - Regn
Det kunne være opskriften på en kage jyderne ikk gad spise.. MEN det gjorde de :D
I Cmx2 var Oliver dælme sneget med i DM-setuppet og hvor er det fedt at se.. Han kørte super flot en samlet 23.plads hjem og som Bkører ligger han nu samlet 19er i A DM :D FLOT KNÆGT!!!

I Amx1 var Michael, Stræde og Frederik bag bommen.. Egne forventninger triller altid lidt i det uvisse når det hedder sjælland, hvilket er ærgeligt for de dygtige drenge.. De klarede sig dog flot, og Michael kunne hive en samlet 27.plads hjem..Lige foran kom Stræde som 26er.
Frederik havde fundet rette setup og hev en flot 13.plads med hjem og der skal lyde kæmpe skulderklap til alle for den flotte indsats... HÆNG I for søren.. I kan godt.. Vi tror på jer!!

Selvom kongerne af Næstved ikke lige var fra HMCC  - så var prinsessen sgu...
Maria startede heat og var klart dagens smukkeste indslag!! <3

Alt i alt en flot HMCC-weekend med masser af race og flotte point til vores helte
FLOT KÆMPET ALLE SAMMEN FRA MICRO til A

Run Forrest...Run...
Hvad Søren er nu det??
Ja det er ikke lige frem et kørernummer, men ikke desto mindre et nummer som af ejeren vil bliver husket længe..

Fra alle os i HMCC skal der lyde kæmpe tillykke og stort skulderklap til Michael Randrup for gennemførsel af Copenhagen Marathon i weekenden..

SÅDAN KNÆGT!!!!! Du for sej!!!!

Mudrace og pokalhøst
Mens formanden var sendt mod syden for at arbejde i Grækenlands varme, var det store mængder vand og centimeter tyk plørre der tegnede denne weekends løb..

I Fjerritslev blev der kæmpet om point i regionsmesterskabet og jeg skal da lige love for HMCCdrengene havde fundet rette setup...

I Amx1 var Mikkel B flyvende og hvor er det fantastisk at se.. Samlet 4er på dagen og dermed er super flot resultat i regionsmesterskabet..

I Bmx1 deltog Senior jensen#72 og han kørte en ganske fornuftig 7.plads hjem i den hårde klasse.. Mikkel Hjorth nåede aldrig til pointene og vi håber ikke styrt er årsagen....

I Bmx2 var det dagens fedeste kampe om placeringer. Kim P og Oliver var mand for dette..
Oliver er godt med fra start og fører 5-6 omgange, vælter så i et sving men kører sig derefter op som 1'er igen, og vandt heatet. Kim trille få sekunder over mållinjen som 3er i heatet.
I 2.heat er Kim som skudt ud af en kanon og kører et flot heat i mål.. Oliver bliver skudt skæv i nogle bremsehuller må en tur forover, men han er sej og ryster styrtet af sig og kan trille i mål som 3er.
Dennis kæmpede ligeledes i den vilde mx2 klasse og hans stabile kørsel sikrede ham en flot samlet 8.plads på dagen.
Kim vinder dagen a point med Oliver og dermed var team-kammeraterne i det bedste selskab på podiet og der skal herfra lyde et stort skulderklap til alle drengene for den flotte kørsel!!

I B125 var MX-vennerne Rasmus og Hans max klar til at vise kræfter med de opkommende stjerner og Hans kunne slutte dagen som samlet 6er, mens Rasmus kørte sig helt til podiet med en 1. og 3.plads. Samlet 2er på dagen og dermed en super flot dag for de to HMCC-drenge!! Flot kæmpet!!

I B mini var Viktor og Marcus i hård selskab om point, men de seje HMCC-minier lader sig ikke sådan ryste og med viktor som samlet 7er og Marcus 2er, a point med nr 1, så er det dælme en godkendt weekend.. Flot kørt I to...

I C85 var hele 3 HMCC-drenge til start og de hygger sig i hinandens selskab.. så meget at de næsten kører i mål, som perler på en snor :) Philip 10er, Frederik 7er og Jonathan 6er..
det er super flot kæmpet drenge.. Hæng i.. der er flere point at hente for jer i år, med den fine stil i lægger ud med..

I C125 var Sigsgaard ene HMCCer blandt de 7 125er-kørere og han sluttede dagen som samlet 6er.
I samme heat, men i Cmx2-klassen var Anders til start og han sluttede dagen med både punktering og en solid 6.plads, trods uheld.. Godt kæmpet drenge..

I C mx1 havde Mikkel Jensen debut som HMCCer og han kæmpede det bedste han havde lært i den hårde klasse af point-jægere.. Han sluttede dagen som samlet 5er, og det var lige nøjagtig hvad Farmand Brian Jensen og hev hjem i OB30+ klassen.. begge samlet 5er og vi byder hermed den lille mx-familie velkommen til HMCC.. Flot kæmpet..

I OB 30 a/b var Jackie med igen og han gang i en rigtig fin sæson. Han sluttede dagen som samlet 3er og Kenny som samlet 7er med sin flotte stabile stil. FLOT kørt I to!!

Tillykke til alle med de flotte resultater!!

Mikkel Larsen forsætter den flotte internationale stil ved EM85 der i weekenden blev afholdt i Wächtersbach / Aufenau (Tyskland).
Banen var som de internationale medier skriver "meget svær og krævende", da de store mængder vand havde efterladt banens lerede underlag som noget værre fedtet og glat plørre.
Flere kører opgav og kørte hjem.. Mikkel hang i..

Det var hårdt for både materiel, kører og farmand mekaniker..
Mikkel kvallede som 11er.. Kørte 1.heat ind som 5er - 2.heat som 6er, men lidt bøvl med en transponder gjorde at sidste heat missede.. Mikkel ligger ligenu lunt i svinget til en top 10 i EM og der er dælme ikke nogen der fortjener det mere end MikkeL WonderboY LarseN..
FLOT kæmpet knægt!!! Wuhuu :D
Mudrace for alle pengene og pokaler til alle HMCCerne, det var hvad Sjøholm mx-cup kunne tilbyde i Vesterbæk i weekenden..
En flok gæve HMCC-drenge fra ABC ikast racing-team var bag bommen og der hev dælme alle metal med hjem under de umulige forhold af mudder og vand..
Mads Faartoft kørte med i Cmx1 og hev en flot 2.plads med hjem..
I Cmx2 var Kevin og Esben med og det var et par solide point der blev kørt på kontoen.. Kevin sluttede som samlet 3er og Esben trillede i mål som 1er i begge sine heat og vandt dermed dagens kamp i muddermasserne.. Det vanvittig flot kæmpet drenge..
Mon vi snart har et par B-kørere her?? :D
*Stemningsbillede fra Sjøholm Cup
Pokal cup og sommersol
Mens solen drønede ned over lille Danmark og blæsten rev i håret, ja, så var en håndfuld HMCCere på tur til det sønderjyske, hvor Sjøholm cup måtte aflevere et par pokaler til de gæve HMCC-drenge..

Stævnet blev afholdt i Sønderborg, men mon ikke nogen syns der var knap så langt hjem, med pokalerne i hånden....

I B85 var Lasse Balleby bag bommen og han kørte en 8.plads hjem i det skarpe felt af opkommende stjerner..
Flot kæmpet Lasse...

I C125 var storebror Mads Balleby til start og han havde da fundet det rette setup, for han sluttede dagen som super flot samlet 2er.. FLOT kørt Mads!!

I Cmc2 var hele 4 HMCCere til start.. Esben stak af med metallet på en flot samlet 2.plads.. Kevin kørte sig til en 5.plads, Anders til en 8.plads og Stefan sluttede som samlet 10er..
Rigtig flot kæmpet drenge!! Hæng i..der er flere pokaler til jer er jeg sikker på!!

I Cmx1 var Mads max klar og han sluttede dagen FLOT som samlet 3er og dermed sluttes en rigtig flot weekend for HMCCdrengene!!

Fantastisk kæmpet drenge

A-racing Cup på Dall-banen
Dallbanen i Ålborg lagde i weekenden ud med A-racing cup og en lille håndfuld HMCCere deltog..
I C85 var Philip Naundrup rigtig godt kørende og han lagde rigtig flot midt i det store felt, og han sluttede dagen som samlet 9er ud af 17 kørere.. Rigtig flot kæmpet Philip!!

I C125 var Jonas Sigsgaard bag bommen og med 10 konkurrenter og han sluttede 1.heat som 10er og måtte udgå af 2.heat.. Han sluttede derfor som samlet 11er på dagen..

I Cmx2 var Anders J til start og heat med 2 x 15 i felt med 20 kører udløste en samlet 14.plads..
Hæng i knægt!!!

I OB30 a/b var Jackie D i hård kamp med de andre OB-kørere og her blir der ikke givet ved dørerne..
Jackie sluttede som samlet 7 ud af 8 kørere..

I Bmx2 er Mads DS ved at finde sig tilpas efter oprykning for få uger siden..
Mads havde et super flot 1. heat, hvor han blev 4er, men han måtte desværre i jorden under 2.heat og en slem forskrækkelse slog gennem lejren.. På sygehuset kunne man heldigves konstatere at bøjede ribben var billig sluppet.. Ellers godt kæmpet Mads..

I B125 var Hans og Rasmus til start.. Hans tumlede med sin maskine til B-Dm125 sidste weekend og tumlet vil ingen ende tage... Hans måtte desværre udgå..øv..
Rasmus var derimod kørt... -ig han kørte bare stærkt.. 1er i kval.. 1er i 1.heat.. 1er i 2.heat..
Det er dælme overbevisende og der skal lyde stort tillykke til Rasmus med det flotte resultat!!

-Flot kæmpet alle sammen!!-

Adac & Mikkel L.
Mens solen skinnede over lille dk, drog familien Larsen sydpå..
Mikkel deltog i Adac, som er en tysk mesterskabsserie med store navne på plakaterne hver gang..
Mikkel deltog i junior-klassen hvor hele 90kørere ville prøve kræfter mod eliten..
Kvalen gik rigtig flot og han kvallede direkte til heat med en tid som 9er i sin kvalgruppe..
Det faktisk Æ så ring!! :D

I 1.heat kom Mikkel godt med og sluttede som 10er.. I 2.heat tog den kvikke vestjyde en klog beslutning rent taktisk og man så ham pludselig tage en 8-10 kørere indenom i et sving.. og bom.. så lagde han pludselig 5er.. han var kort oppe som 4er, men Kim Sarvas (2er i EM)  kæmper sig forbi og Mikkel slutter som 5er i heatet.
Samlet ender Mikkel som 6er og hvor er det da bare FLOT!! Sjældent ser man så teknisk dygtig en kører og det endda med en personlighed der er en sand mester værdig.. Forsæt den imponerende stil Mikkel.. Vi er Så stolte af det du kan.. -af det I som familie formår!!
EMstjerner og B125vildbasser
Når MX-håb og drømme pludselig blir til virkelighed og man igen holder bag bommen til EM for 85klassen er der sommerfugle i maven og lagt op til en weekend fyldt af oplevelser..
Mikkel Larsen deltog i weekenden i EM 65/85 i Esbjerg og hvor kæmpede han da bare imponerende flot!!
Kvaltiden lå som 10er i hans gruppe og så der lagt op til spændende heat hvor top 10 er indenfor synsvidde.. Mikkel kæmpede sig flot igennem 1.heat og endte som 11er i det stor felt af opkommende stjerner.. I 2.heat kommer han rigtig godt fra start, men styrt i startsving og gulde flag satte en dæmper på farten, hos de der forstod signalet, og Mikkel måtte se sig overhalet.. Han sluttede dagen som en lidt slukøret samlet 11er, men Mikkel, Mikkel, Mikkel.. Du er for os en sand mester, med både din væremåde og kampgejst.. Så stort tillykke med det flotte resultat.. samlet 11 i EM!! FLOT..

125B-klassen afholdt en afdeling af deres mesterskab sammen med arrangementet og det var et par forventningsfulde kørere fra HMCC der stod klar.. Rasmus kvallede som 10 og Hans som 18er..
Så kom heatene og heldet løb ud for de gæve knejter i 1.heat, der blev ramt af styrt og maskinproblemer.. og måtte udgå..
Fædrene svedte om kap i solen, mens maskiner blev reppet og drengene gjort klar til 2.heat..
Rasmus nåede 1 omgang, så måtte han trille ud igen og Hans kæmpede sig igennem og sluttede som samlet 25er på dagen, og Rasmus som 26er..
Flot kæmpet drenge og familier.. Motorsport er uforudsigeligt.. men I kæmper.. Det inspirere mange.. 

Flot kørt alle sammen!!

24mx DM A
Efter en lang-måned, lang-uge kommer lang-fredag...... og sikke da en dag!!

HMCC var sat på den anden ende og alt sydede af motorløb og forventninger..

Hele 8 HMCCere havde taget sig mod til at tilmelde i DMklasserne..
-og alle mand skal vide at det ikke var hvem somhelst i de to felter, for hele 18 internationale + de danske stjerner var alle max-klar på at gi hjemmebane-drengen baghjul.. det lykkedes dog ikke helt!!

På pitbike-banen skal der lyde stor tak til alle der kørte opvisningen og der var hele 2 HMCC-drenge på podiet.. Andreas vandt overlegent med sin flotte stil og som nr 2 hev Marcus også et trofæ med hjem..
Flot race allesammen og publikum fik lige en ordentlig en på opleveren!! TAK...

I A mx2 havde vi 2 kørere med, Kim og Oliver..
Der var stor nærvøsitet under kval men med tid som Kim/15 og Oliver/12 i deres grupper, ja så var der fri adgang til heat.. -og allerede dér jublede vi...
På dagen blev Kim 29 og 25 - og dermed samlet 26er på dagen, med utrolig flotte tider og kamp i det hårde A-felt er det dælme godkendt for en B-kører!!! FLOT!!
Ligeledes fantastisk godt gik det Oliver..-og her kom tællehuset altså til at gynge af begejstring for 26 i første heat og 11er i 2.heat, ja så er der dælme lagt op til jubel, selv sidst på dagen, hvor hullerne på banen føles som om de var gravet manuelt af os officials.. Vi var trætte, men jublen var stor og en super dejlig overraskelse at være vidne til.. Oliver 15½ år, B-kører og samlet 17er i A-dm..
Ubeskrivelig flot!!

I Kongeklassen Mx1 var Frederik, Michael, Mikkel, Dennis, Stræde og Kim H til start i kvalgrupperne..
Dennis og Kim skar ikke igennem og nåede ikke til heat, men der skal herfra lyde et stort skulderklap, for sikke da en flot indsats i det store grumme felt kvallende af A-konger...
Frederik kvallede som 11, Michael 19, Stræde 15 og Mikkel 16, så der var ingen vej udenom, og vi var max klar til at se dem kæmpe i de 2 heat....
Frederik hev en 19/17.plads med hjem - sluttede 17er, Michael 30/29 og samlet 31er, Stræde 23/25 og samlet 22er, Mikkel 32er og et grimt styrt i 2.heat, dermed samlet 40.
Helt ærlig drenge... Det er altså bare rigtig flot kæmpet.. Vi heppede på jer alle, vi led med jer når kampene var hårde og hullerne nådesløse... RIGTIG flot kæmpet drenge!!!

1000 tak til jer alle for modet til at være med - det var SÅ fedt!!

MotoshopCup
Trditionen troafholes der løb skærtorsdag på Uhrebanen og en lille flok HMCCere fandt vejen dertil..
Godt der ikke var så langt hjem, for pokaler skulle der slæbes med på vejen..

I OB a/b var Jackie D igen i aktion og han gør det som bekendt rigtig godt i år, og han sluttede dagen som samlet 2er på dagen, efterfulgt af Kenny som hev en flot 5.plads med hjem..
Rigtig flot kørt drenge!!

I Bmx1 var Nicklas bag bommen og kender jeg ham ret, så har han makket bane og hjulpet til på banen inden race, så derudover at hive en 16plads med hjem, er dælme okay... Godt kæmpet knægt!

I Bmx2 var Kim P til start... Han er simpelthen bare hurtig og en skarp konkurrent for den klasse i år og han kørte en super flot 1.plads med hjem.. Længere nede på listen finder vi nyoprykkede Mads DS, som sluttede sit dubut-løb på en 17.plads.. Flot kæmpet..

I B85 var #12 max klar til dagen sand-udfordring.. Han kom, så og sejrede.. Samlet 1er på dagen og dermed endnu et bevis på at han er fantastisk kørende i år..

I Cmx1 var Jonas junge med og ja.... man skulle ikke tro et par brækkede ribben lige havde plaget ham, for han løb af med sejren og øverste podieplads!! Så flot Jonas!!

I C125 var Sigsgaard til start og han plejer at gøre det rigtig fornuftigt i Uhre´s tunge sand, og dette løb var ingen undtagelse, for han sluttede dagen som samlet 6er.. Flot kæmpet Jonas..

I C85 var vennerne Jonathan og Frederik bag samme bom og de sluttede nærmest side om side, som samlet 10er og 11er på dagen, skarp fulgt af Philip Naundrup på en 12.plads. Hvor er det flot kæmpet drenge!! Klø på... :)
-og hov vi havde da en mere i den klasse... C85.. Lasse Junge.. Han må dælme snart i B, for han er helt urørlig... samlet 1er på dagen og næsten en omgang foran nr 2.. IMPONERENDE FLOT LASSE!!!

Flot kørt til jer alle - I er for seje!!

Regionsmesterskab i bedste stil.....
Banen i Års var vært for det første regionsmesterskab og der ser ud som om det passede HMCC´s drenge rigtig godt..
I C85 var Jonathan afsted og de mange løb er nu ved at sætte god fart på drengen der sluttede dagen som samlet 6er.. Flot Knægt!!
I B85 var Viktor og Marcus til start. Viktor sluttede som flot samlet 7er, mens Marcus kørte helt til podiet med 2 x overbevisende sejr og maxpoint..Imponerende Marcus.. Fantastisk kørt drenge!!!
I A85 Var Mikkel til start og Dm-stilen med skarp duel med Haarup forsatte.. Mikkel sluttede dagen som flot #2 og vært for noget af det fedeste race på dagen..

I C MX2 var Anders med og han kæmpede så flot, og indtog dermed en flot 6.plads på dagen.

I B125 Holdt Rasmus Goul bag bommen.. Men ikke ret længe, for rette setup og flot kørsel sikrede Rasmus to flotte heat og en samlet 2.plads på dagen.. Sådan knægt!!

I OB A/b 40 var Ole A bag bommen, men der skal mere til at holde ham bag i køen, for han var kørt!! Samlet 1er på dagen og vinder af klassen. Flot Ole!!
I OB A/B 30 var Dissing lidt uheldig og måtte en tur på skadestuen, men han er heldigvis OK :)
Han havde hurtigste tid i klassen, så det var rigtig øv....
Kenny blev flot samler 5er i klassen mens Jackie tog turen hele vejen til poidiet som samlet 2er..
Flot kæmpet  drenge!!

I A-klassen var Michael ude og hente lidt timer på cyklen inden A Dm, her på hjemmebane, og han sluttede dagen på en flot 5.plads og en kvaltid kun 1sek efter K.Hvam!! Flot Michael...

I Bmx1 var Mikkel Hjorth og Nicklas H til start og sikke da en flot kørsel.. Mikkel 5er og Nicklas 6er..
Det er utrolig flot drenge!! Keep it up :)

I Bmx2 var Oliver til start... 2er i første heat.. 1er i anden heat.. Bom.. samlet vinder!!
Flot kæmpet Oliver...

Vanvittig flot kørt af jer alle!!Pokalcup i Randers
En god håndfuld Hmccere lagde søndagen ud med race i Randers og det gik jo rigtig godt.
I C85 var Lasse igen som skudt ud af en kanon og tog overbevisende 1.pladsen i det første heat. Han missede desværre 2.heat, af årsager vi ikke vil nævne, men blot påpege at ventezonen har en lukketid ;)
Der er ingen tvivl om at Lasse kan nå langt i år og vi glæder os til at følge med!!!

I C125 var Michael Snik Snak til start og hovsa... Samlet 3er på dagen... Flot kæmpet knægt!!

I OB A/B 30 havde Jackie mod på point og det fik han.. Endda så mange at en samlet 2.plads blev dagens høst.. Flot Jackie!!

I C MX 2 var Jonas med igen efter han brækkede ribben for få uger siden uder løb. Han kæmpede bravt og samlet 5er på dagen er dælme godkendt!! I samme klasse havde Dennis K sin debut og han samlede point nok til en samlet 12.plads på dagen.. Flot kæmpet knægt..

I B MX1 var Kasper Tot til start blandt de vilde superclasskørere.. Kasper kørte super flot og sluttede dagen som samlet 7er.. Sådan Kasper!!

I B mx2 er der ingen resultater på mylaps, men kørerne er heldigvis gode til at opdatere mig og tusind tak for det :) Duoen Kim og Oliver var begge til start og de kørte et super fornuftigt løb hvor Kim viste han kunne kæmpe sig op i imponerede stil, og sluttede dagen som samlet 7er.. Oliver kvallede som 4er i den vilde klasse af opkommende stjerner. I første heat blev en flot 3er, dernæst 4er og slutter dagen som super flot samlet 4er. Flot kørt begge to!!!

I A 85 var Mikkel til start og kom direkte fra løbet i Års.. Han kørte et overbevisende 1.heat og holdt føring helt til mål. Kort efter fik han så kraftige mavesmerter at det tog mange minutter at få ham listet af cyklen.. Familien besluttede klogt at tage for skadestuen og man tror måske en drillende blindtarm kan være årsag.. Vi er glade for man ikke satser sit helbred og tog beslutningen om at tage forbi lægen.... der er sgu point nok at hente!! -Flot kæmpet Mikkel..

-og godt kørt til jer alle!!

Dm-weekend
Efter en weekend med DM er sæsonen for alvor i gang..

Lørdag lagde Uhre bane til Oldstar og Mini DM og det var en "sand" fornøjelse at se hvor godt HMCCdrengene klarer sig.

I OB C var Jimmy på første tur under HMCC´s vinger og der var skrald på for dagen sluttede med en placering som samlet 5er. I samme klasse måtte Stig kæmpe det bedste han havde lært og dagen sluttede som folt samlet 10er i det store felt. Dan måtte udgå i 2.heat og de manglende point udgjorde en 14.plads. Flot kæmpet drenge!!

I OB30 a/b var banebygger-meister-hedegaard bag bommen og han kørte nogle superflotte tider og sluttede som samlet 5er på dagen. Lige efter finder vi Søren Dissing på en 9.plads og Kenny som 10er.. Rigtig flot kørt drenge!!

I OB40 A/b var Ole ene hmccér blandt de vilde sølvræve.. Der var kamp til stregen og Ole sluttede dagen som samlet 9er på dagen i en skarp klasse af "gl."stjerne.. Flot Ole!!

I Mini-klasserne var Bommer, Balleby og Videbæk til start og de var jo ikke uvant med sandet, men med en svær hullet bane er der dælme kamp om placeringer.. Videbæk måtte desværre udgå og står placeret som 30er. Lasse Balleby lå lunt midt i feltet med sin stabile stil og kom i mål som samlet 18er..
Helt i front.. med 2 x heatsejre og med mod på det hele finder vi Marcus.. 90 point..
Vinder af første afd. af DM mini B.. Det er simpelthen flot!! Godt kørt til alle drengene og hold op hvor vi  glæder os til at følge jeres mx-sæson 2o14!!

I A mini var Mikkel L eneste hmccer.. Han kvaller ca 400dele efter nr 1.. Og der blev han så resten af dagen.. 2 x2.plads og samlet 2er på dagen.. Det bliver et spændende opgør mellem toppen i den klasse i år.. Rigtig flot kæmpet Mikkel!!
I Sønderborg var de opkommende stjerner samlet og der var plørerace for alle pengene..
Drengen gjorde det dog rigtig flot, trods lidt styrt og skrammer..

I supportklassen med C open var en lille håndfuld hmcc-drenge til start.. De er ikke ubekendt med huller og de sluttede alle fint af i deres heat.. Mads Balleby samlet 9er, Esben C samlet 13er, Anders J samlet 16 og Jonas der blev 2er i kval sluttede dagen uden heat..
Vi håber det er maskinskade og ikke han selv... SUPER flot kørt drenge..

I B125 var Rasmus Goul i skarp form og han sluttede dagen som samlet 7er i klassen, hvilket er super flot kæmpet.. Jonas Overby sluttede dagen på den svære banen som samlet 28er.. Virkelig flot kæmpet I to..

I B MX2 var Kim P, Dennis og Oliver til start... Alle kendt for at kunne vise tænder på sand og i dybe spor... Dennis sluttede dagen som samlet 25er i den nye mx2klasse og Oliver og Kim P var desværre liiidt for tæt på hinanden under heat og det resulterede i et par skrammer og og lidt bandeord..
Oliver sluttede som samlet 26er, da han også manglede 1.heat efter en tur i søen og tumult i 2.heat med Kim satte ham noget tilbage.
Kim ignorede smerte og forskrækkelse og afsluttede dagen som flot 4er på dagen, kun 4 point fra podie. De tog dog lige fra præmiering på skadestue hvor et lille tjek heldigvis endte positivt..
I gør det sgu godt drenge og vi ved alt kan ske under race.. Flot kæmpet!!

I B mx1 var der race for alle pengene.. Tot er tilbage i dm serien og han sluttede som samlet 26er på dagen.. Midt i feltet finder vi Hjorth og Dan Jensen som henholdsvis 14 og 15..
Med øm skulder der driller finder vi så Ronni lige uden for top 5. Som samlet 6er på dagen må man sige han gjorde det super flot og vi håber ikke armen overskygger den flotte form i sæson 2014!!

FLot kæmpet alle sammen... I gør det sgu godt alle fra Mini til Maxi.. Det handler om at have det sjovt og glæde sig til næste race.. Den glæde og positivitet I udviser er mere værd end alverdens pokaler!!
Weekend med fuld skrald på cups..
mens vi stod i arbejdstøjet på Troldkjær og afviklede det der mest af alt lignede DM A, var et par HMCC-kørere til start i Esbjerg..
Kun meget få lå ikke i top 10 til slut på dagen, så solen skinnede ikke bare på Troldkjær men også på Korskro :)
I C85 var vennerne Frederik#458 og Jonathan#312 til start og de kæmpede bravt og sluttede som 9er og 10er på dagen. Godt kørt drenge!!

I C125 var Jonas#14 bag bommen og han sluttede dagen som samlet 15er i den vilde 125erklasse.
Godt kæmpet Jonas...

I Cmx2 var Anders "I never give up" Jacobsen #956 max klar til dagens strabadser.. Lidt styrt og hård kørsel slår ikke Anders ud og han sluttede dagen flot som samlet 11er..

I B125 var Rasmus #417 og Jonas #148 klar til dagens pointhøst og det gik ganske godt...
Rasmus sluttede som super flot 5er på dagen, mens Jonas desværre måtte udgå af 2.heat og sluttede som samlet 14er.. Flot kørt drenge!!

I Amx1 var Stræde#346 i hård konkurrence og et slutresultat som samlet 9er er rigtig godt kørt..

Nåååå hvem mangler vi... A-mini.. Mikkel #326.. 45point+45point.. Det er dæleneme flot kæmpet..
Samlet 1er på dagen.. Wuuuhuuu Mikkel... FLOT!! :D

Så kommer vi til Søndag.. Hadsund lægger bane til og HMCCerne flytter godt og grundig rundt i sandet.. -og stadig kun få udenfor top10..
I C85 er Lasse Junge lidt uheldig med sin gearkasse og 1.heat står blank.. Det slår ikke den unge mand ud af kurs, så han markere sig lige i 2.heat.. 45point.. BOM! Super flot Lasse..
(Der skal lige lyde god bedring til Storbror Junge, som brækkede ribben under race sidste weekend)

I Ob a/b er Jackie ved at finde sig godt tilpas og han sluttede dagen som samlet 8er.. Godt kæmpet!

I B85 er der dælme en lille overraskelse...#12...
Yes... Marcus Bommer..1. DMU-løb..
samlet 2er på dagen!! SÅDAN Knægt!! Super flot kørt...
Vi glæder os til at se resten af sæson 2o14!! :D
I samme klasse har vi Victor#27 bag bommen og samlet som 10er på dagen.. Flot kæmpet Victor..

I C125 kom Jonas#14 lige fra Esbjerg og den gæve gut kørte en samlet 9.plads hjem.. Flot weekend Jonas..

I Bmx1 var Hedegaard#871 mega kvik i kvallen og satte tid som nr 5, men så gik vandet, ikke på Nicklas, men på maskinen ;) -Rigtig uheldig, men flot kæmpet knægt!

I Bmx2 var Dennis#272 bag bommen og sandet ved vi jo han elsker, for han kværnede rundt på Troldkjær heeele lørdag :) som samlet 12er har han sikkert kørt med smil på læben under de mange sandede omgange.. Godt kæmpet Dennis..
Lidt længere oppe på mx2-listen har vi Kim#121 på hans vilddyr af en KTM.. Samlet 4er på dagen og uuuuutrolig tæt på pokaler er super flot kæmpet i den nådesløse klasse af Mx2ere..

I Cmx2 var Mads#294 og Harpøth#181 på en mission.. De kom... De Kørte.. De fik guldet!!!
Mads sluttede som super flot samlet 2er og Harpøth´s sikre stil førte ham helt til tops, som samlet 1er på dagen/90 point! Har vi mon et par nye B-kørere her?? :D SÅDAN drenge.. Super flot kørt!


Så skal vi til det igen.. Man tror jo næsten det er løgn.. Med 90 point i rygsækken fra Esbjerg, kan man jo lige så godt tage til Hadsund også, for at se om der også er gang i den der..
Det var der... Mikkel#326 sørgede hvertfald for gang i point-tælleren for bom-bom, 2 heat, 90 point..
Det er jo fuldstændig vanvittig.. 180 point på én weekend!  Wuhhhhu!!! SÅ FLOT Mikkel!
Nååå ja... billedrammen...
Guess who... Jeppe O...

Han var til DM for enduro i weekenden... Licenset skulle jo nødig bli væk....
Dét licens som VIP blev sendt helt alene fra DMU i kuvert... Det blev indrammet..
Dét blir AAALDRIG væk.. Han glemmer AAAALDRIG at få det med..
Men de glor sgu lidt ved tilmelding ;) Hahaha.. God stil knægt!!

P.s Han blev dælme samlet 15er ud af 28 i klassen efter 3timer og 15 min..
Pyyyha.. Godt kørt knægt!!!

Kæmpe skulderklap til jer alle for superflot weekend!!

Forårs-race
Så der kørt endnu en stak cups og point er hentet i hver sin ende af landet.
-og i Holland :)

I Vesterbæk var Anders Jacobsen til start og styrt slog ikke Anders af pointlisten i Cmx2..
Samlet 12er og herfra et skulderklap for positiv indstilling og vilje..

I b125 Var Jonas O til start og der er ingen tvivl om at han gir den gas i klassen.. Samlet 7er på dagen.. Dælme flot kæmpet Jonas..

I Hjørring var en større flok HMCCere til race søndag og der var 1 der hentede max-point, mens andre var riiiigtig tæt på..
I Ob30 a/b var Jackie igen til start og sørme om han ikke kørte hele vejen til podiet, som samlet 3er på dagen.. Godt kæmpet!!
I Superclass var Mikkel og Stræde bag bommen og det blev til en 17. ,samt 20.plads.

I Bmx2 var Kim P stil start og han kæmpede bravt i det nordjyske sand. Han sluttede som flot samlet 7er på dagen.
I B85 var Lasse godt kørende og som samlet 6er må man sige indsatsen er godkendt :)
Storebror Mads havde ligeledes fundet rette setup, og det rakte helt til podiet, hvor han på fineste vis tog en 2.plads i C125.. FLOT KØRTMads..

I Cmx2 var Mads, Jonas og Harpøth til start. Mads og Jonas sluttede som 21 og 22 efter at have udgået af heat, men Søren...Ja han var kørt!!
Samlet 1er på dagen og 97 point i kurven.. FLOT KÆMPET SØREN!!

I C85 har vi point-topscoreren.. Lasse S Junge.. 90 point og dagens nr 1 på skamlen..
SUPER FLOT Lasse!!

Så har vi hollænder-historien..
Mikkel Larsen er ikke sådan at lukke ude af race og vilje viser da også at dét er vejen til succes.
Mikkel kvallede som 25er i det kæmpe felt, hvor mange ikke kvallede ind..
-Efter 2 lorte-starter, som Mikkel siger, fik han sig kørt flot op som 16 og 13 i sine heat og dermed samlet 15 i løbet!! SÅDAN MIKKEL!!! DU ER FOR SEJ KNÆGT :)
1.afd af Motoshop-cup
Så den jyske motocross-sæson for alvor i gang med diverse cups, og resultater er endelig klar...

I OB 40a/b var Ole A i hård kamp mod de seje sølvræve og han hev en super flot samlet 2.plads med hjem...
For de lidt yngre i OB30a/b var Jackie D til start efter en lille mx-pause, men han havde ikke glemt hvordan man gir gas, og med en samlet 3.plads må indsatsen siges at være godkendt!!

I Bmx1 var Ronni lidt uheldig i 1.heat og måtte udgå, men det slog ikke den gæve knægt af pinden, for i 2.heat kørte han fra alle.. de 45 point rakte til en 12.plads, men det blir spændende at følge han resten af sæson.. Flot kæmpet Ronni..

I Bmx2 var Kim P og Dennis til start.. Dennis er med sin sikre stil at finde på en flot 10.plads, mens Kim kørte sig helt til podiet med en 3. og en 2.plads, og dermed samlet 2er på dagen.. Flot kørt drenge!!

I Cmx2 var der virkelig overraskelser og det er et heat man ville ønske man havde set....
Esben C er tilbage på crosseren og han sluttede dagen som flot nr 5.. Lige foran med 2 x holeshot har vi Søren Harpøth med en velfortjent 4.plads, men hvem er nu det er tog stortset alle point??
Jonas Storm Junge.. 97point og en super flot samlet 1.plads!!
Vanvittig flot kørt drenge...

I C 85 var Frederik LK med sin gode ven Jonathan til sit første race..
Drengene kæmpede bravt og sluttede som henholdsvis 16 og 15 på dagen..
Men så står der dælme Storm Junge igen.. Denne gang er det dog lillebror Lasse..
Maximum point og dermed dagens absolut topscorer med en superflot ren 1.plads..wuhuu!!
Hvor er det flot drenge!!!! 

Super flot kæmpet alle sammen!!

Mikkel og Oliver udfordrer verden..
Mens Danmark hyggede sig med vinterpokalcups drog familien Larsen og Nielsen mod Holland..
Både Mikkel og Oliver var blandt de få danskere der havde fået start i det  prestigefyldte ONK, blandt kørere som Glen Meier, M Hansen og Harri Kulas.

De var et helvede af en weekend og drengene fik VIRKELIG testet viljen..
I 125er klassen var Oliver til kval med flere af de bedste i Europa og med en kvaltid 2 sek og få hundrededele udenfor kvalgrænsen må man sige det var marginaler der skilte feltet.
Oliver kørte tiden 1.52.753 som udgjorde plads 53 i feltet og grænsen var 1.50..
Kom igen knægt..det var virkelig flot kæmpet!!!

I 85er vildskabsklasssen var Mikkel listet ind i kvalrunden og igen var det marginaler der udgjorde om man var til start eller ej.
Mikkels stabile form og flotte stil blev udfordret max og i tiden 1.58.676 var han også bare få sekunder fra kvalgrænsen som lå ved 1.55.
I skal huske det ikke er hvem som helst i kvaller imod drenge, for os gør I det dælme flot og I skal bare hænge i..Pludselig er I til start!!!!


Sååå vi i gang.......
I denne weekend fladt bommen for årtes første løb i kalenderen..
Lørdag lagde Sønderborg bane til 1.afd af en vinterturnering og en håndfuld HMCCer havde fundet vej til det sønderjyske..
Vinterens form skulle testes..
I B85 var lasse godt kørende og han sluttede dagen som samlet 9er..
Storebror Mads Balleby var at se i C125 og han sluttede rigtig flot som samlet 7er på dagen.
I Cmx2´s store klasse viste Anders Jacobsen at det godt kunne betale sig at have brugt løbeskoene i vinter, og han sluttede som samlet 13er.
I B125 var Jonas Overby til start for HMCC for aller første gang, og han viste superflot form og sluttede dagen som samlet 9er.
I Bmx2 var Dennis ude og støve Hondaen af og han fik kamp til stregen af de mange kørere.. Han sluttede dagen som samlet 20 i den store klasse. Længere oppe i feltet var Kim P flyvende og vinterens hårde træning viser sin værd i en super flot samlet 4.plads.
I A var Bageren tilbage bag bommen og Allen hev en samlet 15.plads med hjem..

SUPER FLOT kørt alle sammen, vi glæder os virkeligt til at følge jer resten af sæson..
Husk at give besked hvis jeg overser nogen, da nye numre kan drille en del ved gennemgang af resultater ;)
Mikkel indtager tysk podie..
Det er en hel fornøjelse at se HMCC-drengene kaste sig ud i de store supercross-eventyr her i vinterens stilhed..
Frederik fik vi at se i Dortmund og nu har Mikkel Larsen indtaget Kiel.

Det var en vild weekend, hvor alle følelser kom i spil..
-Men Mikkel var ikke sådan at kue, så gas..det fik det orange lyn..

Organisatorisk var løbet udfordret af tidtager system der bukkede under, men det forsøgte man at løse gennem weekenden, hvor lodtrækning blev kørernes vej til bommen.
Weekenden igennem fik de 14000 tilskuere en fed oplevelse og det er også hvad Mikkel her bagefter kan se tilbage på.. -En mega fed oplevelse..

Mikkel måtte kæmpe med mange dygtige 85ere på banen, men hans stålsatte vilje bragte ham flot gennem heatene og med 2 x 3.plads på kontoen, kunne han stige på podiet og modtage en velfortjent hyldest som samlet 3er... SUPER FLOT KÆMPET MIKKEL!!
-også et stort tillykke til Peter Skræm, dk, der flot kørte to heatsejre hjem og dermed vandt SX2.
Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net