Brian til start i mx1
Brian Randrup har på grund af ryg problemer været sat på sidelinjen i lang tid, men i 2013 vil han være tilbage i DM-A feltet igen. Dog ikke i MX2, hvor han ellers har leveret fine resultater, men i MX1 klassen på en KTM 450cc for MX-Shop…


Brian blev opereret i ryggen sidst i 2011 og havde egentligt regnet med, at han ville komme ud og køre igen i 2012. Det tog imidlertid lidt længere tid at komme sig over skaden, så det blev mest til lidt test for Brian i 2012, og det var egentligt det der førte til et klasseskifte.
 

Først var det en 350cc KTM der blev prøvet, og da det viste sig at være meget bedre for ryggen med mere maskinkraft, end han var vant til på 250’eren, blev der også afprøvet en 450cc, som nu er endt med at blive motorcykel valget for Brian Randrup i 2013.
 

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at skulle køre MX1 i 2013, og jeg er helt vildt glad for, at MX-Shop vil støtte mig selvom jeg ikke leverede nogle resultater i 2012, siger Brian Randrup.
 

Det er imidlertid ikke helt uvant for Brian Randrup at køre på en MX1 maskine, for han kørte nemlig med ved VM i Randers i 2009, og har ligeledes kørt nogle afdelinger af det hollandske mesterskab på en 450cc.
 

Brian har lagt et træningsprogram og en plan for 2013, men selve målsætningen vil han gerne holde lidt for sig selv.
 

- Jeg har selvfølgelig sat mig en målsætning, men overordnet set, handler det mest om at få sat et program sammen, hvor ryggen kan holde til at jeg kører motocross. Jeg ved også godt, at man kommer til at tage nogle kampe med kørere, som man ellers ville have kørt fra. Sådan er det når man skal kæmpe sig tilbage.
 

- Men jeg spilder ikke min tid på at ærgrer mig over noget jeg ikke kan gøre ved. Jeg arbejder med det jeg har at arbejde med. That’s it.
 

Selv forventer Brian aldrig at blive 100% fit igen, og de gener der er af nerveskader i venstre fod, højre ben og i lænden, er noget han må lære at leve med. Og så håber han bare at det er muligt at køre motocross igen.
 

Afslutningsvis fortæller Brian, at han lægger størst fokus på DM-A, men hvis det skulle blive til noget kørsel i udlandet, så bliver det formentligt i Sverige. Der har han kørt før, og kan godt lide det set-up der er omkring mesterskabet.

Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net