Afslutning sæson 2011

Formandens notater fra dagen:


"Sæsonafslutning er blevet en kedelig affære uden pokaler, som i gamle dage, hvor de fra klubmesterskab blev uddelt ved denne anledning.
Så jeg har besluttet mig for at oprette formandens fidus pokaler. Pokaler der bliver mit personlige ”tak for i år”..
Pokaler der skal vise jer at der virkelig bliver sat pris på jer alle, jeres hjælp vedr den daglige drift, jeres resultater, men ikke mindst jeres selskab omkring vores fælles interesse: motocross.

Det har været en lidt svær opgave, da jeg syntes I alle indeholder et hav af kvaliteter, så inden pokaltageren nævnes, vil jeg nævne de, som også har været med i mine tanker.
Jer der ikke bliver nævnt, er ikke glemt, I er alle en fantastisk flok."Familiepokal
Nomineret:
Kristensen & Pedersen, for at vise en fantastisk tilgang til MX, stille og roligt på drengenes præmisser, selvom der ingen tvivl er om deres talent. Talent der tit presser forældre til at ville mere end børnene faktisk kan overkomme. I burde være inspiration for mange i den til tider hysteriske mx-verdenen. SÅDAN!

Naundrup, for hele familiens indlevelse i HMCC. Selv mormor er i flagkassen under løb.
Hans H, der altid er klar med en hjælpende hånd og kathrine, der med sin rolige og åbne tilgang til microlivet gør det nemmere at være ny mico-kører i HMCC. Børnene, der får lov at køre MX i eget tempo og får knus hvad enten de er nr 12 eller 2. I ER EN FANTASTISK FAMILIE.

Hjorth, I er fandme vigtige led i HMCC´s rygrad. Poul og Annemarie, I syntes til tider uudtømmelige for jeres energi i forhold til hjælp her i klubben/Mx-dk. Vi er stolte af jer, at I er en del af HMCC-familien.

De der løber med pokalen er dog: Randrup
En familie der har markeret sig gennem hele HMCC´s livslinje. En familie der altid har haft mod på nøgleposter i klubben.
I år har I taget initiativ til nogle flotte ting, som virkelig har gavnet klubben.
Michael har netop fået tildelt 32000 til klubben af kommunen til de nye flagkasser, der vil mindske klubbens vedligehold, samt sikre en større sikkerhed for flagposter.
Johan der umiddelbart efter Bo´s styrt fik strikket et ”kursus” sammen, så vi kunne agere ved de uheld der sker i klubben. En uddannelse I vil høre meget mere om i 2012 gennem hele mx-dk.
det er inplimenteret i klubtrænerudd. Og jeg forventer DMU fletter det i træningslederudd. Også, så man uanset hvor man er rundt på DK baner, ved at der er 1 der kan hjælpe en ved skade/styrt.
I er en travl familie, og alligevel formår i at smide alt for at hjælpe, når Brian skal køre.
Brian der har haft en rigtig uheldig sæson.
En diskusprolaps overtog pludselig drengens liv, og da han stod og skulle håndtere egen situation, måtte han se sin mentor/gode ven, Bo, knækket som aldrig før.
I fulgte Bo fra banen den dag, I var med da han skulle ha sin dom, I var med i opstart af ”support Bo” og I er der stadig for ham, med opmuntring og hjælp.
I er et aktiv for klubben og sammen med os andre, gør I bare HMCC til en top-klub. TAK
 Overraskelse
Mikkel Hjorth, det er helt fantastisk som du har fået styr på de starter. FANTASTISK AT SE!!

Andre Ager, vores egen lille pylrerøv i forhold til jævning af banen, og så tager han fandme pokaler til toftegårds hvor banen er allermest smadret. Godt gået, det vil vi gerne se mere af!!

Vinderen er dog Søren Harpøth. I er en skøn familie og vi er så taknemmelige for den hjælp I altid er parat til at give her i klubben. Søren, Jeg ved sgu ikke hvad der er sket, men farmand må ha fundet den store remskive i bilen i løbet af sommeren.  Sjælendt er der set så stor udvikling på så kort tid.. Imponerede, vi glæder os til at følge dig i sæson 2012.
 Udvalgsmedlem/official
Familien Goul
, i har begge været på nøgleposter i år.
Klaus på bane, og der har vi virkelig set en udvikling og hold op hvor er det fedt. I får ros overalt for det store arbejde i laver derude. Vi er stolte af jer banefolk.
Vivian, vi sidder her i det du og Annemarie har skabt. En virkelig rar atmosfære, et sted hvor vi har lyst at være, ikke længere en mørk hule. I har været her til hverdag og løb, og selvom I nu holder, så I kan koncentrere jer om drengenes race, så skal I vide at vi har set alt de I har gjort.. 1000 TAK!!

Vi havde i år et løb, hvor vi som tidtagere blev sat på noget af en prøve i forhold til det samlede resultat..
Det passede simpelthen ikke og var smækfyldt af fejl.. Mette C C tog alle lister og skrev samtlige kørere op manuelt mens vi kørte løbet, så vi sidst på dagen havde et samlet resultat vi kunne være bekendt..
Det var fandme sejt gjort Mette, Hold da op en stor opgave… 1000 Tak.. Vi glæder os til at se dig få papirer på din kunnen som tidtager;)

Vi har I år haft nogle kvikke medlemmer der har vovet sig ud på helt nye poster under løb.
Susan Pedersen og Brian Amstrup, I får stadig ros for jeres dag som chef for flagofficials.. Brian du producerede oveni købet flyere til os, som vi med sikkerhed får stor glæde af i fremtiden. STOR TAK til jer..

Så har vi Michael B Andersen og Tony Jacobsen der uden at tøve påtog sig poster som startere og flagdommere.. det er fandme godt gået drenge.. Folk som jer, gør det fedt at koordinere løb…

Vinderen er Anders Nygård
Folk taler til om at de kun har to hænder, og at de altså ikke er blæksprutter. Jeg er sikker på du er en menneskelig version af en blæksprutte. Man kan ALTID regne med dig.
man kan ringe kl 20 og pive over en bane, som en lejr gerne vil ha jævnet. Du sidder i en lastbil langt sydpå, og man er forstående ved at lægge røret igen, indtil du udbryder ”helt okay, jeg kan være der om en time”
Der er stort set ikke den ting ude på arealerne, som du ikke har haft hånden på i år, og jeg ved næsten ikke hvad vi skulle gøre uden dig. Du er et fantastisk menneske Anders. TAK!!
 Årets træningsleder:
Her nævnes kun 1, vi andre kan simpelthen ikke måle sig med det her.
28 gange har han åbnet klubben. 28 gange.
Udover det har han slået alle vores grønne arealer, og det endda med sin private havetraktor.
Moss, du er sgu din helt egen stjerne i HMCC. Du gør mange ting nemmere for os andre. 1000 TAK!!
  


 
Årets vovehals
Ole Andersen og Ronni Tobiasen, vores helt egne freestylestjerner. I er ikke rigtig kloge, men fedt at I gør det I gør. Tak for den opmærksomhed i har vendt mod HMCC i år!! Forsæt endelig..

Vinderen er vores egen lille humørspreder: Tony Jacobsen
da det blev kendt at vi ville have musik til toftegårds, var Tony lige flabet nok og spurgte om han så ikke lige skulle speake. Jeg tog ham på ordet, og det må jeg sgu sige Tony… Kan godt være du kun ville få pokaler hvis vi talte klubmesterskaber bagfra, at du måske ikke springer alle kasser, men du springer alle rammer for vovemod.. SUPER FLOT GÅET og 1000 TAK..
 Årets Fighter
Frederik Goul, tummel med maskiner, tummel med hånden, og alligevel opnåede du at blive samlet 11 i dm og samlet 6 til JMFM. Du er fandme for sej Frederik, og vi håber at kunne støtte dig som klub i 2012.
Du fortjener al den støtte vi kan opdrive til dig. TAK fordi du er en del af os!


Marie Larsen, for sin kamp mod de store hop. En frygt forårsaget af et styrt og brækket arm, har sat en blokering i forhold til at springe diverse hop. Men pigen er en fighter og har gjort alt for at komme ovenpå igen, fx har hun kontaktet Rasmus Kjeldsen, som jo er kendt for sine freestyle-aktiviteter, og her har hun så sprunget på ramper for at overvinde sin frygt. Du er en utrolig pige Marie, de fleste ville ikke turde en rampe, som dem du springer hos Rasmus. Du skal nok overvinde det her.. Flot kæmpet!!

Patrick Naundrup for sin kamp mod maxibanen. Godt kæmpet Bette. Du vandt over sandkassen.

Vinderen er dog én der aldrig før særlig meget opmærksom på sig selv. Familien har været i HMCC i rigtig mange år, de har altid været med når der skulle laves noget og vi har fulgt begge drenge i held og uheld.
I år har vi ikke set så meget til den ene, men vi har pludselig set den anden udvikle en helt unik vilje.
Når han er til DM og fx ikke kvaller ind på sin egen cykel, jamen så låner han brormands cykel og prøver igen i den større klasse. Det er simpelthen bare godt gået.. Dennis jensen.
 


Årets sponsor
Bager max
, for helt fantastisk kageborde. Sgu hvis godt vi ikke har kostvejleder på her i klubben. ENDNU;)

Vinderen er jan Dahl fra G-kraft.
Du tildeles den her erkendelse fordi du udviser så OPRIGTIG interesse for vores kørere og generalt hele vores klubliv. Har vi manglet en hjælpende hånd under løb, så har du MANGE GANGE været den aller første der har meldt sig. Det er fandme imponerende. Tak for samarbejdet i år Jan. Du fortjener den her!
 


Årets freestyler
Åh ja.. det jo nærmest amerikanske tilstande når man ser jer kaste cyklen over vores hop.
frederik, man holder sgu somtid vejret når du kommer helt sidelæns over kasserne. Jeg har sagt det før, du er bare for sej knægt.

Ole Andersen, du er simpelthen bindegal og der er ingen tvivl om du har en ægte blærerøv indeni, du er hvis forbilledet for gejlrøve her i klubben, ja altså når du ikke står på hovedet under dine stunt;)

Vinderen har også stået på hovedet i år. Og jeg er sikker på, at hvis vi have en skumgrav på kasse 2, jamen så havde du sgu lavet en 360er, selv pastrana ville misunde dig, med det styrt du havde til klubmesterskabet i år. Vi er glade for du slap helskindet, men folk der så det, sagde det var for VIIIIILDT. Så Mikkel Hjorth, den her er til dig. Årets freestyler.. Skal du lave flere tricks, så håber vi på lidt mere kontrol..
 Årets nyankommer
Huizinga for sin fantastiske velvilje til at hjælpe ved arrangementer.  Godt gået!!

Daniel Andersen, for sine mange timer på cyklen under træninger i år. Det vejen frem knægt!!

Vinderen er Anders og Martin Jacobsen. I har virkelig kæmpet for at blive en del af livet her i klubben, både til daglig, ved lejre og til løbsarrangementer. Sjælendt er der set så stor indlevelse i vores klub, på så kort tid. I er en skøn familie, og der er ingen tvivl om at I at Anders har fundet en platform, der gør et svært teenage-liv, bare lidt sjovere.. Det her er erkendelsen fra jeres nye famlie/HMCC.
 


 
Formanden yndlingspokal:
Bedste stil på og udenfor banen.

Her kunne man igen nævne de af jer der har en utrolig flot tilgang til sporten, uanset børnenes talent.
Jer der ikke råber og skriger børnene frem, men opmuntrer dem gennem ros og kram, krydret med en tilpas portion forventninger.. det sgu vejen frem!!

Anders b Jensen, der er et idol for mange her i klubben, skal nævnes i denne sammenhæng. Der er ingen tvivl om at du har stil knægt. Du har en magt over cyklen, der får det hele til at se sååå nemt ud, selvom det er skide svært, hvor du er lige nu. I år har du prøvet kræfter med Imba, der er det uofficielle europamesterskab, og det er en løbsserie der kræver sin mand.. Godt gået Anders. Vi glæder os til at følge dig i sæson 2012, hvor vi håber at kunne indlede endnu større fokus på dit mx-liv, gennem et forhåbentligt godt samarbejde.

Prisen går dog til en knægt, som ikke er ked af at stå flagpost hele dagen. Han går endda så meget op i sin post, at han helt glemmer at søde vika, venter på ham ovre i bilen. Han er en knægt der har en rigtig flot stil på banen, en stil der med rette støtte, kan blive helt unik. Han sidder sikkert nu og tror at prisen går til hans storebror. Det ikke nemt at være lillebror til en af klubbens største talenter.. Men Rasmus Goul.. Vi kan godt se dig!!!  Tak fordi du er som du er!!


"Tak for en helt fantastisk sæson alle sammen…
Tak til jer der har hjulpet med at gøre det hele muligt, gennem jeres hjælpende hænder..
Man siger jo at de eneste man kan regne med her i livet, er sin familie. Vi har hver vores, men tilsammen udgør vi HMCC-familien. En familie der er helt unik, for vi har selv har valgt at være en del af den…
Uden jer alle ville vi ikke være den klub vi er lige nu.. Men uden HMCC ville I heller ikke være lige præcis dem I er lige nu.. jeg er sgu stolt af at være fra HMCC..Tak for i år.."

 

Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net