Bo Vang update
Bo er ved godt mod, og kæmper stadig sin stille kamp, for at genvinde sin førerlighed.
Han er stadig tilknyttet specialisten på fyn, der hjælper ham med træningstiltag og motivation.


Men tro ikke det er ikke nemt at gå fra at være #1, til at være en almindelig mand, med et stort projekt foran sig. Men Bo klarer det til UG..
Der er ingen tvivl om at han er inspiration for mange andre i samme situation.

Han har nogenlunde føling med sine ben fra hofte og ned mod knæ, dog stadig med en del begrænsning. Han kan stadig ikke mærke sine tæer/bevæge dem, men det menes kun at være et spørgsmål om tid, før han får en hvis kontrol dér også.
Han går, som før nævnt, sine træningspas så ofte han kan, mellem to bomme og med påspændte skinner fra fødder og op mod hofte. I benpres kan han efterhånden klare 10kg og som noget nyt har han fået en rollator, så han kan træne disse gåture udenfor træningslokale.. Den første kunne dog ikke holde til Bo´s trænings-iver, og den kollapsede simpelthen....Ny forbedret er bestilt:)

Som den perfektionistiske racerkører han nu er, skal man selvfølgelig kører rund med stil, når man er i sin kørerstol....
Så den er blevet fixet op i ren mx-stil, med original ktm-farve, titanium-hjul og selvfølgelig en masse karbon... Man er vel crosskører.....
Send gerne jeres hilsener til Bo her på siden, han har stadig brug for at i tænker lidt på ham..
"Support Bo Vang" overdraget
I forbindelse med den skade Bo Vang pådrog sig under træning i HMCC den 2/4, blev der gennem Bo´s medlemsklub og Bo´s team oprettet et støtteprojekt vedr. hans kamp om at genvinde sin førerlighed.Bo var efter ulykken lam fra livet og ned. Brud på lårben og kraveben besværliggjorde genoptræning, men Bo gav aldrig op. Smerte var ingen hindring for dagens korte træning

Efter få måneder på centeret i Viborg med genoptræning, mente staten ikke at kunne gøre mere for Bo. Han skulle vende sig til livet i en kørerstol, og de forsøgte at redigere hans træning over mod dette.
Det ville Bo ikke acceptere!

Han tog kontakt til en specialist i rygskader. En specialist han hurtig blev fortrolig med, da hans træning var baseret på fremgang og ikke stilstand

Alle der kender Bo, ved at FULD GAS, er den eneste mulighed i Bo´s verden, så han satte sin lid til specialisten og kunne efter få sessioner, både mærke og se små fremskridt.

Bo kan i dag, ved hjælp af et skinne-system, gå nogle træningspas mellem to bomme. Noget det offentlige system nægtede at tro han nogensinde ville kunne.

Gennem støtteprojektet er der indsendt 27971,- kr. og Bo har dermed midlerne til at forsætte denne fremgang, gennem specialister og træningsudstyr. Motivationen leverer han selv i form af en helt unik viljestyrke, der sjældent er set lige!Vi vil gerne fra Bo´s medlemsklub,
HMCC, & Bo´s team, MX SHOP,
sige af hjertet tak, til alle jer der valgte at støtte op omkring projektet.

I er alle blevet en afgørende brik for Bo´s fremtid.

TAK….
/Linette, HMCC

22/7 Bo har gået sine første skridt siden ulykken 2/4.
Dog med hjælp fra træningsudstyr i centeret i Viborg, hvor Bo tilbringer sine hverdage.
Han blev spændt op i træningsmaskinen, der støtter ham ved hofterne og ned mod fødderne.
Det der normalt plejer at være patientens 3-4 første skridt, inden det bliver for strenge for denne, blev for Bo til godt 3 baner af skridt, da han næsten ikke kunne få hold i det igen.......

Han har ydermere investeret i en special-cykel, han kan træne på i weekender, for at styrke sine ben.
Man "cykler" med armene og benene følger derefter samme cyklus.

Bo er pt utrolig positiv efter han har indledt samarbejde med specialist, og begge er virkelig fortrøstningsfulde i forhold tilfremtiden.7/7 Bo er for tiden i rigtig godt humør, og han syntes der bliver flere og flere små fremskridt.

Han er udover genoptræning i Viborg, begyndt hos en specialist, der mener han nok skal forlade den kørerstol en dag, og det motiverer Bo til at kæmpe, hvis muligt, endnu mere...
Ydermere er de mange besøg fra gl crossvenner og kammerater, noget han ser frem til, da  den støtte det giver er utrolig vigtig for ham..

Speedy, som I alle kender fra A-dm og crossnyt, er i aften på besøg hos Bo, så de kan lave et indslag til crossnyt-tv, hvor han selv fortæller om sin situation.

Vi vil linke til indslaget så snart det er offentliggjort.
 7/6 Brian Randrup, som er nær ven til Bo, var i dag en tur forbi Århus, for at få en status omkring sin diskosprolaps. Vi er utroligt glade for at høre, at lægerne ikke mener han skal opereres ud af skaden, der muligvis kunne stoppe hans karriere inden for cross.

På vejen hjem, slog han et smut forbi Bo, hvor også Mugge have valgt at lægge vejen forbi i dag.
De var alle 3 en tur i træningslokalerne og Bo viste dem, at han kunne løfte sit ene ben ca 4cm fra jorden, mens han sad i kørerstolen.
Kørerstolen er efterhånden blevet brugt godt, da han i sine weekendbesøg derhjemme kører vejene tyndt, og tilbagelagde fx her i weekend ca 20km.
Han er ydermere blevet yderst habil baghjuls-kører:):):)
Dejligt at se de små fremskridt, der stille vinder indpas.
HÆNG I BO:)
Læs alle updates-klik her:/23919/6/6 Bo kæmper stadig sin stille kamp om at genvinde sin førerlighed.
Han træner nu 45min hver dag med sin fysioterapeut, og derefter ca 30min selv, indtil kræfter og smerter siger stop for dagens træning.
Han har fået lidt mere kontrol over det ene lårmuskel, men der er lang vej igen og motivationen bliver holdt oppe af de hjemme-besøg, han nu har fået lov til i weekender.

Husk at sende jeres tanker til Bo, det betyder mere end I tror.
Jeres støtte, både på den ene og den anden måde, er uvurderlig!!!
 


 
17/5Bo træner i den her uge på at blive lidt mere selvhjulpen, så han kan komme fra kørestol i seng osv.
Dette sker i forbindelse med at Bo i weekenden har fået lov at komme hjem en lille tur.

Bo venter stadig på at få lov at træne noget mere i forbindelse med sit genoptræningsprogram, men han mangler stadig grønt lys i forhold til sine mange brud.

Han har det stadig godt efter omstændighederne, og han kan næsten ikke vente med at få mere gang i træningsprogrammerne og dermed give kampen om at vinde sin førelighed tilbage endnu et gear op...
 3/5 Kender I dét at man ser på sit ur..
Der går et par timer,.........man ser på uret igen..
Også er der faktisk kun gået 5 minutter.!!

Efter et besøg hos Bo i går, sammen med Brian Randrup, får man pludselig et indblik i, hvor stor en omvæltning han egentlig er udsat for.. Fra aktiv sportsmand...til en verden i slowmotion..

Bo finder sig godt tilpas i Viborg, hvor han har ligget siden påsken.
Han har fået lov at starte sin genoptræning.
45 minutter hver dag..
For en atlet som Bo, lyder det af meget lidt.. men han er nød till at holde træningen indenfor smertegrænsen, for ikke at skabe gener omkring sine brud.

Han er dagligt i sin kørerstol, og han nyder at i det mindste kunne komme lidt rundt, ved egen hjælp.
Han kæmper stadig med at genvinde føling, fra lænden og ned, og føler sig tryg i hænderne på sin fysioterapeut, der dagligt hjælper ham gennem dagens træning.
Der er stadig kontakt til det ene lårmuskel, og det motiverer Bo at at kæmpe for se endnu flere små fremskidt.

Vi fik fremvist et ar, hvor man kun kan gisne om den omfattende operation han var igennem den nat, efter styrtet.
Fra skuldreblade og ned mod lænd, er der ét langt ar, hvor alle muskler blev skåret over så man kunne få adgang til rygrad, og dermed kunne stabilisere den beskadigede del.
Man mister vejret når man ser dette..
Oveni er han opereret i lårben og kraveben, så man må sige han har været igennem en ordentlig omgang..

Han får en del smertestillende, men han har det efter omstændighederne godt.
Han sender sine varmeste hilsener, og takker alle fordi I vil både støtte og skrive jeres hilsener til ham. Den slags varmer mere end de fleste kan forstå.

Han får de lange dage til at gå med at følge med i alt hvad der rør sig på mx-banerne, og kunne næsten ikke vente med at se en omgang downloaded cross fra USA..

Så ja Folkens.. Selvom I måske har skrevet jeres hilsen én gang.. så skriv gerne og send jeres hej indimellem.. Det betyder mere end I tror....
24/4 Bo befinder sig godt i Viborg og han glæder sig til at starte stille op med genoptræning her efter påske. Han har, som før nævnt, en lille smule kontakt til en lårmuskel, og vi ser alle dette som utrolig positivt i forhold til genoptræning og genvindelse af førerlighed.
TAK TIL ALLE JER DER STØTTER OP OMKRING "Support Bo Vang"


19/4 Bo har i dag fået at vide, at han i morgen overflyttes til Viborg.
Det er virkelig positivt, da de der står klar med team til genoptræning.
Endelig går det rette vej.... Hæng i Bo..


19/4 Bo er ved godt mod og kæmper en stille kamp, både mod tålmodighed og førerlighed.
Han har en smule kontakt med sin ene lårmuskel, og han har fundet sin helt egen måde at "træne" musklen på. Han er en fighter uden lige..
Tusind tak til alle jer der vælger at sætte Bo´s støtte-sticker på jeres cykler, og dermed giver Bo endnu en tur på banerne.. TAK..


13/4: Bo er i dag i rigtig godt humør.. Han her fået en smule kontrol over en lårmuskel i det ene ben, og det motiverer ham til at kæmpe, hvis mulig, endnu mere og at genvinde sin førerlighed..
FANTASTISK BO:)


12/4: Bo er stadig i Århus, hvor han de sidste dage har kæmpet med en seriøs omgang feber.
Han er begyndt at kunne føle en sovende fornemmelse ind imellem i nedre ryg, og det tolkes som virkelig positivt.
Han ønsker stadig ikke besøg og kontakt til andre end famile og de nærmeste, men det er en del af hans måde at holde de positive tanker i første række..
Han havde i fredags besøg af Emil Larsen, der kunne dele ud af sine egne erfaringer  og  give Bo svar på mange spørgsmål, dermed værktøjer til at se fremad..


7/4: Bo er ude af intensiv, hvor han lå efter alle sine operationer.
Han er stadig påvirket af operationenerne, men han er begyndt at se fremad, og det er virkelig positivt.
Status vedr. ryggen er uændret


4/4: Status uændret.
Bo er ude af respiratoren, som hjalp ham med at trække vejret da begge hans lunger ikke fungerede optimalt. Han ligger stadig på intensiv.
Han er stadig meget påvirket af operationen, der tog lang tid, og han får stadig meget smertestillende.
Han har stadig ingen føling i sine ben, men der er håb, da lægerne mener nervebanerne ikke er revet over, men de er meget forsigtig med at love noget overhovedet.
Han opereres i aften i kraveben.
 

3/4: Bo blev i nat opereret i ryggen, men der er stadig ingen status på skadens omfang.
Operation af benet måtte udskydes til i dag, da det blev en omfattende omgang at stabillisere ryggen.
Han lagde i nat i respirator, da lungerne ikke virkede optimalt, siger nærtstående til Bo, som beder alle om at håbe på det bedste, og igen påpeger at det er positivt at ikke alle nervebaner er revet over, dog svært beskadiget
 

2/4: Bo gennemgår stor operation i nat, hvor man forsøger at stabilisere hans brud på lårben, kraveben og ryg.
Nervebanerne i ryggen er sammenhængende, men svært beskadigede, så man kæmper på Århus sygehus, for at redde hans førelighed, så godt man kan.
Vi ved endnu ikke hvad status er. Men vi må se på det positive i at nerverne ikke er revet over.
Send jeres tanker og ønsker om det bedste her på siden.
 

2/4: Det er med stor beklagelse at meddele, at Bo i dag er styrtet til træning her på Troldkjær.
Bo pådrog sig flere alvorlige brud som lårben, kraveben og ryg.
Bo er overflyttet til Århus, og bliver opereret i skrivende stund.
Vi beder jer alle respektere, at alt ikke er klarlagt angående skadernes omfang.
Vi vil opdatere jer så snart vi ved noget med sikkerhed.
TUSIND TAK til jer der hjalp under ulykken.. TAK..
Linette, Hmcc
Hesselåvej 41c, Skave - 7500 Holstebro
Lav din egen hjemmeside med mono.net